Реклама

Українські музиканти отримали нову платформу Pibox Music

Автори файлового сервісу Pibox представили нову розробку: платформу для музикантів, композиторів та діджеїв Pibox Music
Čytaty latynkoju
Pixabay, ліцензія CC
Українські музиканти отримали нову платформу Pibox Music
  1. Головна
  2. Новини
  3. Українські музиканти отримали нову платформу Pibox Music
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Автори файлового сервісу Pibox представили нову розробку: платформу для музикантів, композиторів та діджеїв Pibox Music

Новий сервіс дає змогу редагувати, обмінюватися та зберігати вихідні файли музичних треків — а також коментувати та обговорювати зроблені правки. Після завантаження до Pibox Music музичний трек можна коментувати, прив’язуючи коментарі до зазначеного періоду часу. Для цього достатньо вибрати частину композиції та прикріпити коментар, який зможуть побачити інші учасники, котрі редагують музичні файли.

Які ще можливості пропонує сервіс

Тональність треків після завантаження теж можна редагувати. За допомогою цієї опції виконавець чи автор текстів може підлаштувати саундтрек під свій темп та тембр голосу. Всі музичні файли та коментарі і правки до них при цьому будуть зберігатися в персональному хмарному сховищі або ж в «хмарі» проектів. Ці файли можна синхронізувати між пристроями і отримувати доступ до них тоді і там, де вам зручно. Серед обіцяних незабаром опцій — інтеграція сервісу із музичними редакторами та платформами Ableton і Logic Pro X, а також підтримка DAW-файлів для створення музичних композицій.

Що варто знати про Pibox

Стартап Pibox у 2016 році презентував оновлену версію свого хмарного месенджера із такою ж назвою для пересилання файлів необмеженого розміру. Майже одразу тоді новинка потрапила у списки топових нових додатків від Product Hunt. Тоді команда півроку готувала розробку і витратила на оновлення до $60 тис. Новий музично-орієнтований сервіс є логічним продовженням попередніх напрацювань стартапу.

Share
Написати коментар
loading...