Реклама

👀 Nintendo Switch 2 — названо нові можливі технічні характеристики консолі

Čytaty latynkoju
👀 Nintendo Switch 2 — названо нові можливі технічні характеристики консолі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Nintendo Switch 2 — названо нові можливі технічні характеристики консолі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новини про наступника Nintendo Switch за останній тиждень не припиняють вщухати. Спочатку у самій Nintendo офіційно анонсували, що представлять консоль до квітня 2025 року та додали, якою саме варто уявляти її.

Тепер же прийшов час і для чуток та «розслідувань» фанатів Nintendo. Користувачі форму Famiboards, яка присвячений іграм, консолям та усьому, що пов’язане з Nintendo поділилися можливими характеристиками наступника Switch.

Дізнатися цю інформацію їм вдалося завдяки відстеженню відвантаження та митних даних між Nintendo, NVIDIA та іншими компаніями, що дозволило знайти натяки на технічні характеристики консолі.

Згідно з цими даними наступник Nintendo Switch може мати отримати 12 ГБ оперативної пам’яті, що складатиметься з 2 модулів LPDDR5X по 6 ГБ зі швидкістю передачі даних 7500 Мбіт/с. Також консоль може отримали 256 ГБ флешпам’яті UFS 3.1.

Відзначимо, що Nintendo Switch має 4 ГБ оперативної пам’яті і загалом згідно з новими даними на нас очікує доволі велике покращення у цьому аспекті.

Загалом відзначається, що варто очікувати, що наступник Nintendo Switch за своєю потужністю буде схожим на Xbox Series S, однак з перевагою у вигляді портативності та новішого обладнання.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...