Реклама

😮 Наступника Nintendo Switch анонсують до кінця фінансового 2025 року — президент Nintendo

Čytaty latynkoju
😮 Наступника Nintendo Switch анонсують до кінця фінансового 2025 року — президент Nintendo
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Наступника Nintendo Switch анонсують до кінця фінансового 2025 року — президент Nintendo
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Nintendo доволі неочікувано вирішили підтвердити те, що, по-перше, наступник Nintendo Switch уже дійсно існує, а по-друге, що його анонсують впродовж цього фінансового року.

Президент компанії Шюнтаро Фурукава у своїй короткій заяві вирішив повідомити приємну для багатьох новину і головне, що тепер з приставкою «офіційно». Він розповів, що уже до кінця фінансового 2025 року Nintendo анонсує свою нову консоль.

Таким чином орієнтовно до 31 березня 2025 року, коли й завершується цей фінансовий рік ми уже, як мінімум, будемо знати яким має бути наступник Nintendo Switch.

Водночас Фурукава додав, що у червні пройде Nintendo Direct, але на ньому не варто очікувати жодних анонсів, чи натяків на нову консоль. На цій презентації компанія сконцентрується на проєктах, які мають з’явитися у другій половині 2024 року на Nintendo Switch.

Нижче повна заява Шюнтуро Фурукави:

Це (Шюнтаро) Фурукава, президент Nintendo. Ми зробимо оголошення про наступника Nintendo Switch протягом цього фінансового року. Минуло понад дев'ять років відтоді, як ми оголосили про існування Nintendo Switch у березні 2015 року.

У червні цього року ми проведемо Nintendo Direct, присвячену лінійці програмного забезпечення для Nintendo Switch на другу половину 2024 року, але, будь ласка, майте на увазі, що під час цієї презентації не буде жодної згадки про наступника Nintendo Switch.

Загалом доволі цікаве й неочікуване оголошення від президента Nintendo, особливо після новини про те, що компанія пропустить Gamescom цього року. Це звісно змушує нас припускати, що саме наприкінці літа можна чекати на якийсь ще один захід Nintendo, який цілком може бути присвячений наступнику Nintendo Switch.

Додамо, що з усім, що відомо про умовну Nintendo Switch ви можете ознайомитися у нашому матеріалі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...