Реклама

🩸 В Diablo IV розпочнеться новий сезон, який значно змінить гру

Čytaty latynkoju
🩸 В Diablo IV розпочнеться новий сезон, який значно змінить гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🩸 В Diablo IV розпочнеться новий сезон, який значно змінить гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже 14 травня в Diablo IV розпочнеться четвертий сезон під назвою Loot Reborn. Тепер Blizzard поділилася значними змінами у грі, які розпочнуться з нового сезону.

Розробники назвали новий сезон найбільшим геймплейним оновленням гри з моменту релізу. Зокрема, у Diablo IV планують переробити:

  • Показники предметів — у предметів стане менше властивостей, проте вони будуть потужнішими. У грі також замінять деякі властивості, шляхом чого деякі речі стануть ефективнішими;
  • «Кодекс сили» — аспекти з легендарних предметів тепер будуть не одноразові, а залишатимуться у «Кодексі», як й ті аспекти, що можна отримати за проходження підземель;
  • Нове посилення предметів — у грі з’явиться механіка загартування предметів, яка дозволить додавати на них властивості за ремісничі посібники. Це дозволить зробити предмет з потрібними властивостями.

Також у грі з’явиться більше ендгейм-контенту. Зокрема, Пекельний натиск стане доступним для гравців на першому та другому рівні складності світу. Також й сам натиск покращать та додадуть можливість викликати босів при тривалому фармі локації.

У грі також з’явиться Яма майстрів, схожа на великі портали з Diablo III. Буде доступно 200 рівнів — потрібно буде зачистити підземелля за короткий час, щоб призвати боса. Також можна буде призвати Андаріель та пройти новий квест у Сталевих Вовків.

Ознайомитися з детальним списком змін можна на сайті Blizzard.

Щодо інших новин — раніше ми розповідали, що керівник Diablo не проти зняти серіал за мотивами гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...