Реклама

🎬 Керівник Diablo не проти зняти серіал за мотивами гри

Čytaty latynkoju
🎬 Керівник Diablo не проти зняти серіал за мотивами гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎬 Керівник Diablo не проти зняти серіал за мотивами гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Один з топменеджерів Blizzard та керівник франшизи Diablo Род Ферґюссон висловив інтерес до екранізації гри, хоча зазначив, що наразі студія не створює адаптацію.

Під час нещодавнього інтерв’ю для Windows Central Ферґюссон запитали про можливість появи серіалу по всесвіту Diablo. Він відповів, що не проти створити такий проєкт, проте наразі нічого схожого в розробці не знаходиться.

Так, це може спрацювати. Одна з речей, які мені дуже сподобалися в Diablo як франшизі, це те, що вона має дуже пов’язані теми, тому що це Високі Небеса проти Палаючого Пекла, ідея Добра проти Зла. Я б хотів, щоб мені було щось вам сьогодні сказати. Але наразі це лише ідея.

Род Ферґюссон

Як приклад геймдизайнер навів Cyberpunk Edgerunners, аніме від Netflix.

Ви питаєте, чи я думаю, що це спрацює? Безумовно, так. Одна з речей, які мене зацікавили, це аніме Cyberpunk Edgerunners, яке змусило мене повернутися до Cyberpunk. Останнім часом було багато чудових шоу.

Род Ферґюссон

Варто зазначити, що чутки про екранізацію франшизи з’явилися не просто так. На тлі популярності серіалу Fallout від Amazon, Енді Косбі, автор перезапуску Хеллбоя, твітнув про те, що веде переговори про створення аніме по Diablo.

Я можу підтвердити, що справді веду останні переговори щодо написання та демонстрації нового мультсеріалу Diablo для Activision та Netflix. Це дуже захопливо, і я сподіваюся, що все вийде.

Енді Косбі

Раніше керівник франшизи Warcraft Джон Гайт розповів, що Blizzard загалом відкрита для ідеї нових фільмів по всесвіту ігор, однак це не пріоритетний напрямок для компанії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...