Реклама

👀 Assassin's Creed Red: з’явилися подробиці про нову частину в Японії

Čytaty latynkoju
👀 Assassin's Creed Red: з’явилися подробиці про нову частину в Японії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Assassin's Creed Red: з’явилися подробиці про нову частину в Японії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Журналісти дізналися декілька подробиць майбутньої гри Assassin’s Creed Red — у грі, зокрема, буде два головні герої, стелс та деякі механіки з Valhalla.

Як повідомив журналіст Insider-gaming Том Гендерсон, бої в Red схожі на бої в Valhalla, проте вони будуть жорстокішими. Також велику роль у грі відіграватиме стелс, який буде схожий на серію ігор Splinter Cell. У грі можна буде ховатися у високій траві та кущах, гасити смолоскипи та переховуватися від ворогів на землі.

Також у грі буде механіка Valhalla Settlement — будівництво поселення, але розширена версія цієї системи. Можна буде як будувати нові будинки, так й змінювати їм зовнішний вигляд.

Щодо технічного — для гри Ubisoft використовує нову версію Anvil, яка отримала назву Anvil Pipeline. В результаті переходу на Anvil Pipeline розробникам Assassin Creed Red довелося повністю переробити анімації, систему паркуру, динамічну зміну погоди тощо.

Гендерсон зазначив, що з цією частиною франшиза готується здійснити «великий стрибок», а презентація Assassin’s Creed Red має відбутися вже найближчими місяцями.

Раніше ми розповідали, що інша інсайдерка поділилася деталями стосовно анонсів та релізу Assassin’s Creed Red.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...