Реклама

🤔 Assassin's Creed Red інсайдерка поділилася деталями стосовно анонсів та релізу гри

Čytaty latynkoju
🤔 Assassin's Creed Red інсайдерка поділилася деталями стосовно анонсів та релізу гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Assassin's Creed Red інсайдерка поділилася деталями стосовно анонсів та релізу гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомо, що Ubisoft готує кілька проєктів у рамках своєї франшизи Assassin’s Creed і одним з них є гра події якої розгорнуться у феодальній Японії.

Саме стосовно цього проєкту поділилася новою інформацією партнерка Ubisoft та контент-кріейторка BunnyTheVillain. Вона відзначила, що отримала її від «надійного джерела» і не могла не поділитися цими деталями.

За її словами Ubisoft готується офіційно представити  Assassin’s Creed Red у травні цього року. Після цього вже у липні на Ubisoft Forward нам продемонструють перші геймплейний кадри гри. До того ж реліз наразі заплановано на листопад 2024 року, тобто рівно через рік з моменту виходу попередньої гри у серії.

Відзначимо, що алгоритм доволі схожий з тим, що ми бачили минулого року у випадку з Assassin’s Creed Mirage, що загалом відповідає маркетинговій стратегії Ubisoft.

Однак окрім інформації про можливі анонси та реліз інсайдерка додала, що нова гра має стати «найприємнішою грою у франшизі».

Звісно, що доволі цікаво, що саме можуть означати ці слова і чи не стануть вони девізом промоції нової гри, як у випадку з Mirage, коли все концентрувалося навколо ідеї «повернення до витоків серії».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...