Реклама

🙃 Гендиректор Electronic Arts про Nintendo Switch 2: «Нові платформи це добре для нас»

Čytaty latynkoju
🙃 Гендиректор Electronic Arts про Nintendo Switch 2: «Нові платформи це добре для нас»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Гендиректор Electronic Arts про Nintendo Switch 2: «Нові платформи це добре для нас»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо вам останнім часом не вистачає чуток стосовно наступника Nintendo Switch, то у гендиректора Electronic Arts знайдеться, що підкинути до цього багаття.

Під час розмови з інвесторами у боса EA, Ендрю Вілсона, запитали, як поява Nintendo Switch 2 вплине на компанію. Однак на це він відповів, що «абсолютно не може коментувати те, що не було анонсовано, або підтверджувати це якимось чином». Однак він відзначив, що компанія з оптимізмом дивиться на можливість розширення свого каталогу ігор на «нові платформи».

Я б сказав, що за останні 20 років з'явилися платформи, які пропонують покращені процесори, графічні процесори, пам'ять, час автономної роботи, роздільну здатність екрану... де ми можемо забезпечити більше занурення для наших гравців, особливо в наших найбільших франшизах, таких як FC, Madden, Battlefield, Apex, які, як правило, дуже добре впливають на наш бізнес.

Після чого Вілсон додав:

І тому, не коментуючи нічого, що стосується Nintendo чи Switch, я просто скажу, що нові платформи — це добре для нас. Нові платформи пропонують покращений процесор, графічний процесор, пам'ять, час автономної роботи, роздільну здатність екрану, що зазвичай є плюсом для нашого конкретного портфоліо ігор та спільноти, яка в них грає.

Таким чином звісно нічого не підтверджуючи гендиректор EA відзначив, що компанія не проти отримати покращену за своїми можливостями консоль Nintendo, що дозволить випускати повноцінні версії ігор. Оскільки до прикладу FIFA від EA для Switch з року в рік піддавалася критиці за відсутність нововведень та свій візуальний стан.

Хоча Nintendo поки що не повідомила нічого офіційного про Switch 2, але ви можете ознайомитися з усіма останніми чутками про потенційну консоль у нашому матеріалі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...