Реклама

👍 Стівен Спілберг вважає сиквел «Дюни» одним з кращих науково-фантастичних фільмів

Čytaty latynkoju
👍 Стівен Спілберг вважає сиквел «Дюни» одним з кращих науково-фантастичних фільмів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👍 Стівен Спілберг вважає сиквел «Дюни» одним з кращих науково-фантастичних фільмів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Легендарний режисер Стівен Спілберг поділився враженнями від «Дюни: Частини другої» Дені Вільнева.

Творець низки культових стрічок («Індіана Джонс», «Парк Юрського періоду», «Іншопланетянин» та ін.) відзначив, що сиквел «Дюни» це один з кращих науково-фантастичних фільмів, які йому доводилося бачити.

Про це Спілберг сказав самому Вільневу під час подкасту Director’s Cut. Він відзначив, що для нього режисер «Дюни» це один з тих кіноробів, які «створюють світи».

Спілберг відзначив, що він був вражений тим, як Вільневу вдалося «пустельну» історію зробити такою, щоб глядач відчував «тугу за водою» та назвав сцену їзди верхи на піщаному хробаку тріумфом:

Це історія про любов до пустелі, але для такої історії про любов до пустелі в цьому фільмі є така туга за водою. Попри весь пісок, який є в цьому фільмі, він насправді про воду. Священні води, які прагнуть зелених лугів і блакитної води життя. Ви знімаєте пустелю, щоб вона нагадувала океан, море. Піщані черв'яки були схожі на морських змій. І ця сцена серфінгу на піщаних хробаках — одна з найкращих речей, які я коли-небудь бачив. У житті! Але ви зробили пустелю схожою на рідину.

Нагадаємо, що раніше Дені Вільнев розповів про те, що вважає стрічку «Той, хто біжить по лезу 2049» своїм найважчим проєктом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...