Реклама

👍 Джеймсу Кемерону та Рідлі Скотту сподобався «Чужий: Ромул» — дивіться перший трейлер стрічки

Čytaty latynkoju
youtube.com
👍 Джеймсу Кемерону та Рідлі Скотту сподобався «Чужий: Ромул» — дивіться перший трейлер стрічки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👍 Джеймсу Кемерону та Рідлі Скотту сподобався «Чужий: Ромул» — дивіться перший трейлер стрічки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стрічка «Чужий: Ромул» нарешті отримала свій перший тизер-трейлер, а режисер фільму водночас розповів, що зумів пройти тест від творців перших двох проєктів у франшизі.

Феде Альваресу випала честь ступити на місце Рідлі Скотта та Джеймса Кемерона — режисерів перших двох фільмів «Чужий» — і, видається, що вони залишилися задоволені роботою, яку він провів над новою стрічкою у франшизі.

У своєму інтерв’ю видання The Hollywood Reporter поцікавилося у режисера «Чужий: Ромул», як йому було працювати над стрічкою, яка є частиною франшизи, яку створив Рідлі Скотт, адже раніше Дені Вільнев розповів, що його «Той, хто біжить по лезу 2049» був найважчим проєктом у житті, оскільки це було чуже творіння.

Однак Рідлі Скотту настільки сподобалася робота Альвареса, що він провів з ним цілу годину обговорюючи «Чужий: Ромул».

Хоч як би це не лякало, але це найкраща частина роботи над чимось подібним. Кожен з нас, незалежно від того, що ми робимо, мріє сісти з майстрами своєї справи, поговорити про те, що ми робимо, і дізнатися, як зробити це краще. І процес створення цього фільму, безумовно, дав мені такий досвід з Рідлі. На рівні історії ми спочатку розповіли йому, що я планую зробити, а потім, коли він прочитав її, я обговорив з ним сценарій. А пізніше, коли він подивився фільм, я обговорив з ним свою версію. Тож я вважаю кожен з цих моментів і творчих розмов з Рідлі найяскравішою подією моєї кар'єри і мого життя.

Водночас схвалення Альварес отримав і від Джеймса Кемерона, який зняв другий фільм у франшизі.

Я також мав цю розмову з ним на рівні сценарію. Зараз він подивився фільм і йому сподобався. Це також захопливо, тому що нотатки та коментарі (Кемерона і Скотта) абсолютно різні. Вони не повторюють жодного зауваження. Що б не сказав Рідлі, Кемерон говорив щось інше.

Відзначимо, що прем’єра стрічки «Чужий: Ромул» запланована на 16 серпня цього року. Відзначимо, що фільм стане окремою стрічкою у франшизі події якого розгорнуться між «Чужим» (1979 рік, реж. Рідлі Скотт) та «Чужі» (1986 рік, реж Джеймс Кемерон). Водночас стрічка розповість нам про «групу молодих людей на далекому світі, які опинилися у протистоянні з найстрашнішою формою життя у Всесвіті».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...