Реклама

🤖 «Трансформери»: Paramount перенесла прем'єру першого мультфільму за 40 років

Čytaty latynkoju
🤖 «Трансформери»: Paramount перенесла прем'єру першого мультфільму за 40 років
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤖 «Трансформери»: Paramount перенесла прем'єру першого мультфільму за 40 років
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Paramount перенесла дату виходу «Трансформери: Початок» (Transformers One) першого за майже 40 років та найновішого анімаційного фільму франшизи про автоботів.

Майбутній мультфільм було представлений на фестивалі CinemaCon у квітні. Історія походження трансформерів від режисера Джоша Кулі («Історія іграшок 4»), яка раніше була запланована на 19 липня 2024 року, тепер вийде на екрани 13 вересня 2024 року.

Проєкт виходить на екрани невдовзі після дебюту 6 вересня «Бітлджюс 2» від Warner Bros.

Мультфільм «Трансформери: Початок» від Paramount Animation, Hasbro та eOne розповість історію про те, як молодий Оптимус Прайм та Мегатрон перетворилися з братів по зброї на запеклих ворогів. У головних ролях також знялися Скарлетт Йоханссон, Кіган-Майкл Кі, Джон Хемм і Лоренс Фішберн, які відповідно озвучують Еліту, Бамблбі, Вартового Прайма і Альфа Тріона.

Як стало відомо на CinemaCon, Кріс Гемсворт озвучить молодого Оптимуса Прайма, а Скарлетт Йоганссон – воїна Кібертрону Еліту. Окрім них у мультфільмі будуть Браян Тайрі Генрі в ролі Мегатрона, Кіген Майкл-Кі в ролі Бамблбі, Джон Гемм в ролі Вартового Прайма та Лоренс Фішберн в ролі Альфа Тріона.

Нагадаємо, що нещодавно вийшов трейлер до нового фільму про трансформерів «Трансформери: Повстання звірів».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...