Реклама

🎬 «Бітлджюс 2» з Майклом Кітоном і Дженною Ортегою вийде у 2024

Čytaty latynkoju
🎬 «Бітлджюс 2» з Майклом Кітоном і Дженною Ортегою вийде у 2024
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 «Бітлджюс 2» з Майклом Кітоном і Дженною Ортегою вийде у 2024
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше були повідомлення, що Warner Bros. готується до зйомок «Бітлджюс 2». Зараз же з’явилися повідомлення про те, що кінокомпанія готується представити нову стрічку уже 6 вересня 2024 року.

Очікується, що зйомки розпочнуться в Лондоні вже завтра.

У продовженні культового фільму 1988 року режисер Тім Бертон об’єднається з Майклом Кітоном у ролі Бітлджюса. Нагадаємо, що ця роль принесла актору славу після чого він знову працював з режисером над головною роллю у фільмі «Бетмен» 1989 року.

Дженна Ортега також зніметься у фільмі за сценарієм Майка Альфреда Ґофа та Майлза Міллара, який раніше був написаний Сетом Ґремом-Смітом та Девідом Катценберґом, які виступають продюсерами стрічки.

«Бітлджус 2» виходить на екрани після Дня праці (національне свято у США в перший понеділок вересня), який став для Warners багатим періодом для таких горор-блокбастерів, як франшиза «Воно» ($1,17 млрд) та «Монахиня» (найкасовіша стрічка у всесвіті «Закляття» з $365,5 млн). Цього року Warners випускає фільм «Монахиня 2» у прокат 8 вересня.

Оригінальна стрічка «Бітлджюс» вийшла у 1988 році й отримала «Оскара» за найкращий грим. Фільм розповідає про духа Бітлджюса, який допомагає молодій парі зупинити будівництво нового будинку на їхній землі. У фільмі знялися Джина Девіс, Вайнона Райдер, Алек Болдвін, Джеффрі Джонс і Кетрін О’Гара.

За мотивами фільму був поставлений бродвейський мюзикл 2019 року, продюсером якого стала компанія Warner Bros Theatre Ventures. Він був закритий через Covid 10 березня 2020 року, але потім знову відкрився 8 квітня 2022 року і йшов до 8 січня 2023 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...