Reklama

🔥 FAVBET — kibersportyvnyj partner ukraїnśkoї komandy Monte

Читати кирилицею
🔥 FAVBET — kibersportyvnyj partner ukraїnśkoї komandy Monte
  1. Головна
  2. Specprojekty
  3. 🔥 FAVBET — kibersportyvnyj partner ukraїnśkoї komandy Monte
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

FAVBET — pro pidtrymku ukraїnśkogo sportu, pro te, jak otrymaty šče biľše emocij vid ńogo. A šče FAVBET — sportyvna IT-kompanija, ščo vmije znahodyty progresyvni rišennja. Same tomu їhnja kolaba z kibersportyvnoju komandoju z Ukraїny Monte vygljadaje logično.

Komanda narodylasja vlitku 2022 roku. Kapitan Volodymyr «Woro2k» Veletnjuk iz Monastyryšča Čerkaśkoї oblasti razom iz odnodumcem znajšly investoriv i rozpočaly projekt. Zaraz u komandi p’jať gravciv ta dva trenery.

Ukraїnci bratymuť učasť u Paris Major — ostanńomu mejdžori z CS:GO, jakyj vidbudeťsja v Paryži z 8 po 21 travnja 2023 roku. I borotymuťsja v ńomu za pryzovyj fond — 1 250 000 dolariv.

My vseredyni gry. Radi anonsuvaty počatok spivpraci z FAVBET. Dlja nas ce važlyvyj krok vpered dlja populjaryzaciї ta rozvytku ukraїnśkogo kibersportu razom z nadijnym partnerom. My gotovi do mejdžoru v Paryži, pokažemo svoju sylu ta mić, a ukraїnśkyj prapor zamajoryť na najbiľšomu turniri z CS:GO u stolyci Franciї

hlopci z Monte

Za ocinkamy FAVBET, hlopci — odni z favorytiv ćogo turniru.

«Dlja nas ce perše, ale až nijak ne ostannje velyke partnerstvo z kibersportom. Majemo velyki plany v ćomu naprjamku. A hlopcjam iz Monte bažajemo legkyh katok na turniri. Vbolivajemo j čekajemo na ukraїnśkyj prapor u Paryži», — govorjať u FAVBET.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...