Reklama

🧟 DayZ očyma novačka v 2023 roci

➡️ Ogljad gry onlajn-gry DAYZ (Dejzi) pro vyžyvannja u vygadanomu vsesviti, v jakomu vidbuvsja zombi-apokalipsys.
Читати кирилицею
🧟 DayZ očyma novačka v 2023 roci
  1. Головна
  2. Igry
  3. 🧟 DayZ očyma novačka v 2023 roci
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
➡️ Ogljad gry onlajn-gry DAYZ (Dejzi) pro vyžyvannja u vygadanomu vsesviti, v jakomu vidbuvsja zombi-apokalipsys.

🤔 DayZ — ce duže populjarna gra pro vyžyvannja v umovah rašopokalipsysu, tobto zombi-apokalipsysu, jaka projšla čymalyj i dosyť neprostyj šljah procesu rozroblennja, ale zaslužyla pryhyľnisť čyseľnoї audytoriї gravciv. Naviť u 2019 roci v Steam DAYZ zdobula vynagorodu “Krašče z druzjamy”, jak najlipša gra dlja provedennja času v tovarystvi. U svojemu video ja rozpoviv pro svij igrovyj dosvid v DAYZ jak absoljutnogo novačka, jakyj tiľky u 2023 roci poznajomyvsja z cym projektom. Vse maksymaľno česno i vidverto. Pryjemnogo peregljadu!

🧐 V ramkah rubryky “Spoviď gravcja” ja rozpovidaju pro svij značnyj (“Spoviď veterana”) abo ž ne duže (“Spoviď novačka”) igrovyj dosvid u pevnyh projektah, v osnovnomu, muľtyplejernyh. I v danomu video mova jde pro duže populjarnu gru pro vyžyvannja v rašopokalipsysi, tobto zombi-apokalipsysi, – DayZ. Moїm nastavnykom v cij gri buv ukraїnśkyj strimer ta 3D-artist Myhajlo iz Harkova. A takož ja vdjačnyj Himiku za veselu kompaniju pid čas pohodeńok v zombi-apokalipsysi.

📌Korysni posylannja dlja tyh, kogo cikavyť ukraїnśka spiľnota po DAYZ ⤵️

🟣Ukraїnśkyj PvE-server Adamant (oficijnyj resurs v Discord): https://discord.gg/rsnCExztSp

🟣Ukraїnśkyj PvP-server One Day Chernorus (odyn z avtoriv ćogo serveru je geroj Azovstali, oficijnyj resurs v Discord): https://discord.gg/rVEGn9aC7k IP Address: 176.57.174.143

🟣Ukraїnśkyj stalkerśkyj Role-Play projekt na platformi DayZ S.T.A.L.K.E.R. RP I Pryp’jať I UA (oficijnyj resurs v Discord): https://discord.gg/HKZCnxeYUM

❗Ce daleko ne vsi ukraїnśki spiľnoty, prysvjačeni ćomu projektu, točniše geť kryhitna їh častka. Ce tiľky ti, z jakymy buv znajomyj bezposeredńo sam avtor video.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...