Reklama

🔥 EPOCH — Zbočena robo akrobatyka, jaka hovaje čudovo produmanyj balans!

Hočeš pograty v port mobiľnogo raill šutera z 2014? Dlja tyh hto dosi čytaje dali, a same spravžnih ne kežualiv, dali mij tekst.
Читати кирилицею
🔥 EPOCH — Zbočena robo akrobatyka, jaka hovaje čudovo produmanyj balans!
  1. Головна
  2. Igry
  3. 🔥 EPOCH — Zbočena robo akrobatyka, jaka hovaje čudovo produmanyj balans!
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Hočeš pograty v port mobiľnogo raill šutera z 2014? Dlja tyh hto dosi čytaje dali, a same spravžnih ne kežualiv, dali mij tekst.

EPOCH ja prydbav majže vypadkovo, ja ljublju žanr raill šuteriv, ale їh malo zagalom, a cej buv z garnymy vidgukamy ta vartuje 40 gryveń, tož vybir buv prostyj, beru!

Vže potim ja diznavsja, ščo ce port z IOS, do reči 2 častyna tak i zalyšylaś ekskljuzyvom dlja IPad. Vkazuje na oryginaľnu platformu lyše velyčeznyj interfejs, ale v inšomu ce až UE4, tož krasyvi efekty ta trošky psevdo rujnuvannja buduť.

Vsja čudovisť EPOCH v tomu, ščo skoriš za vse gra vede v omanu biľšisť gravciv tym, jak u neї graty, ale pro ce trohy zgodom. V sjužetnomu plani vse prosto, my robot zi smittja, jakyj ožyv i neseťsja zrujnovanym svitom v pošukah jakyhoś danyh.

Veś sjužet podajeťsja čerez korotki kat-sceny zrobleni v samij gri j fajlyky z dokumentamy, jak ja zvisno ne čytav. Gejmpleno, gra syľno vpered pišla vidnosno biľšosti podibnyh igor, bo tut prjam ne prosto hovajemoś sered smittja, a robymo perekaty ta strybajemo, nače akrobat Djussolej, ščob ne vidhopyty rymu do nazvy ćogo cyrku. Inkoly ž možna vidčuty sebe Džymom Kerri v fiľmi «Maska», koly ty niby vid uśogo uhylyvsja, ale čomuś vse odno vybuhnuv vid uškodžeń.

Znyščujučy robotiv, my potim sered їh ostankiv, ščoś zabyrajemo ta možemo vstanovyty na sebe, jak to bronja, zbroja čy prodaty, ščob kupyty inše potribne. Takož je dodatkovi zdibnosti, jak ot raketa z samonavedennjam ta rizni granaty, a šče sloumo, bo ce 2014. Tak ja probig vsju gru i zastoporyvsja na golovnomu bosi. Vin navčyv mene, togo ščo strybaty treba z rozumom, bo u vsih, jak i u tebe je kul daun zbroї ta je misce, de vona zavdasť čy ni uškodžennja. Do ćogo ja biľše strybav intuїtyvno, hapajučy čas vid času kulju v zaliznu bljašanku, ščo zamisť golovy.

Dali ž my perehodymo do najgolovnišogo tož prošu uvagu na zobražennja. Odyn ce mapa kampaniї, jak vže kazav pid čas її prohodžennja nam vypadajuť dejaki predmety, ale inši možna lyše kupyty. Progravšy bosu try razy, ja podumav, ščo treba dorožča zbroja i krašča bronja, ale ot hriń, de vzjaty košty?

Tut treba zvernuty uvagu na 6, ce režym Areny, de my peremagajemo hvyli vorogiv na riznyh lokacijah, ščob zarobyty. Pišovšy tudy, ja podumav, ščo ot halepa, kupy gru ta šče grindy v nij, ščob projty, ale grindyty doveloś by nadto dovgo i ja podumav, može vse ne tak? Same tak i je! EPOCH ne zlamana, vona rozumna, ale treba vključaty mozok, dali pide pojasnennja togo, jak majuť pracjuvaty garni igrovi mehaniky.

Zverniť uvagu na 2 i 3 do kožnoї sutyčky nam pokazujuť do čogo vrazlyvi vorogy ta čym vony nas atakuvatymuť. Same tomu majže kožnogo razu treba jty v majsternju (4) i zminjuvaty bronju ta zbroju. Ironija, ščo durni na kštalt meni rozumijuť, ce koly vyjavljajuť, ščo vbyty bosa možna — peršoju najslabšoju, ale j najšvydšoju zbrojeju! Tož majemo, ščo režym Arena ne dlja grindu, a dlja rozvagy!

Balans zrobleno tak, ščo lyše peremagajučy vy budete otrymuvaty biľše grošej i dejake z obladnannja na jake grindyly by godynamy. Ce ideaľno koly ščob staty syľnišym treba staty skilovišym, i gotuvatyś, a ne prosto lamaty stiny golovoju!

Jedyna slabka častyna gry, ce reaľni ci doky dlja z opysom vśogo. Bo v gri lyše anglijśka i sruśka, gru robyly Čehy. V uśomu inšomu EPOCH ce čudova gra, jaka pokazuje bagaťom inšym, ščo take čort by їh pobrav balans ta produmanyj gejmplej.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...