Reklama

☢️ Dobirka ukraїnizovanyh kosmetyčnyh modiv do Fallout 4

Dobirka nevelykyh kosmetyčnyh modiv do Fallout 4 z ukraїnśkoju lokalizacijeju
Читати кирилицею
☢️ Dobirka ukraїnizovanyh kosmetyčnyh modiv do Fallout 4
  1. Головна
  2. Igry
  3. ☢️ Dobirka ukraїnizovanyh kosmetyčnyh modiv do Fallout 4
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Dobirka nevelykyh kosmetyčnyh modiv do Fallout 4 z ukraїnśkoju lokalizacijeju

Vitannjačko vsim, hto šče ne stav gulem! Neščodavno zgaduvaly, ščo vyjšov ukraїnizator na Fallout 4, vže zrobleno ogljad na cju častynu seriї Fallout i narešti dijšly do kuľminaciї: dobirky modiv na gru, v jaki možna pobavytysja z ukraїnśkoju lokalizaciju. Vsi predstavleni pokraščennja vy možete zavantažyty v Diskord-serveri avtora ukraїnizatora.

Narazi povnistju perekladena vsja gra ta DLC, v planah ta procesi znakovi mody. Sogodni my rozpovimo zdebiľšogo pro “kosmetyčni” mody, jaki ničogo serjoznogo ne dodajuť, ale zmožuť zkrasyty vašu podorož Pustkoju.

Cigarette in mouth (Sygareta v roti)

Do palinnja kožen može vidnosytysja po riznomu. Htoś zovsim nijak do ńogo ne vidnosyťsja. A dehto prosynajeťsja vidrazu na balkoni, z čaškoju rankovoї kavy v rukah ta solodko zatysnutoju cygaročkoju v zubah. Same dlja takyh cja kosmetyčna modyfikacija prypade do smaku!

Vona maksymaľno prosta — dodaje v zuby vašomu personažu ljuľku (abo sygaru dlja pocinovuvačiv). Takož, z neju u vas je šansy vidčuty sebe vlasnykom radioaktyvnogo zavodu Philip Morris, stvorjujučy samostijno v krafti usiljaki tjutjunovi vyroby.

FALL UI

 

Oryginaľna modyfikacija mala za metu zrobyty interfejs Fallout biľš družnim do PK. Vlasne, do cijeї mety u lokalizovanoї versiї dodalaś tiľky nevelyčka dodatkova ciľ — daty možlyvisť ukraїncjam tež sprobuvaty onovlenyj interfejs!

Vin pokraščuje biľšisť informacijnyh tablyć v Pip-boї, dodaje biľše detalej ta j vzagali maje pryjemnišyj vygljad.

MAIM 2

 

Jakščo vam bojova systema oryginaľnogo Fallout 4 nedovpodoby, a boї z Pazuramy Smerti zdalysja nadto legkymy — modyfikacija MAIM 2 dopomože zrobyty z neї žorstkyj ta dovoli bolisnyj dlja gravciv dosvid!

Skladni systemy poraneń ta likuvannja braly nathnennja z rusnjavogo Escape from Tarkov, a my vsi znajemo, ščo same ručni vmije straždaty najkrašče! Tomu ne dyvujtesja gardkoru.

Backpacks of the Commonwealth

 

Jakščo vam podobajeťsja zbyraty kupy lutu, a vantažopidjomnisť z oryginaľnogo Fallout 4 ne v zmozi zadoviľnyty usih zbyraľnyćkyh potreb — na dopomogu mčyť zapličnyk! V ćomu nejmovirnomu nabori vy znajdete až 20 najunikaľnišyh zapličnykiv, kotri v povnij miri dozvoljať vašomu vnutrišńomu zbyraču smittja rozkrytysja. Ne proğavte taku možlyvisť! Bo, vlasne, na ćomu vsi zminy v modi j zaveršujuťsja.

Taktyčnyj planšet

 

Ale je v nas dlja vas šče odyn cikavyj kosmetyčnyj mod! Vin peretvoryť vaš Pip-boj u spravžnisińkyj AjPad. Točniše, v zvyčajnyj taktyčnyj planšet, ale točno vid jakoїś doroguščoї firmy «Nukapple»! Taskaty jogo na ruci biľše ne znadobyťsja, vystačyť j zvyčajnoї kyšeni.

Do reči, duže naviť prykoľna štuka dlja vsih, komu ne vystačaje nostaľgiї za stalkerśkym KPK!

Wasteland Imports

 

A jakščo vam v oryginali ne vystačaje mukulatury — vstanovljujte Wasteland Imports! Vin dodasť riznomanitni žurnaly, preparaty, їžu ta mehaniky, kotri vy vže 100 raziv bačyly u poperednih častynah seriї. A takož integruje predmety z DLC u oryginaľnu gru. Garnyj sposib ponastoľguvaty!

Jak vse ce potrapylo do Bostonu, zapytajete vy? Nu, to zvyčajno torgovi karavany postaralysja!

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...