Reklama

🤩 Igry ukraїnśkyh rozrobnykiv: sub’jektyvnyj TOP-5

Komp’juterni igry — ce najmolodšyj vyd mystectva. Ale i tut ukraїnci vstygly zalyšyty svij slid, vid indi-igor do Triple A projektiv.
Читати кирилицею
🤩 Igry ukraїnśkyh rozrobnykiv: sub’jektyvnyj TOP-5
  1. Головна
  2. Igry
  3. 🤩 Igry ukraїnśkyh rozrobnykiv: sub’jektyvnyj TOP-5
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Komp’juterni igry — ce najmolodšyj vyd mystectva. Ale i tut ukraїnci vstygly zalyšyty svij slid, vid indi-igor do Triple A projektiv.

Komp’juterni igry — ce najmolodšyj vyd mystectva. Ale i tut ukraїnci vstygly zalyšyty svij slid, vid indi-igor do Triple A projektiv. My u reklamnij agenciї newage. pidgotuvaly sub’jektyvnyj top igor vid ukraїnśkyh rozrobnykiv, bazujučyś na vlasnyh upodobannjah. Dojednujteś do nas u cyh vygadanyh svitah ta pyšiť svoї uljubleni ukraїnśki tvory v komentarjah 😉

S.T.A.L.K.E.R.

Serija igor vid studiї GSC Game World. Podiї vidbuvajuťsja v aľternatyvnij reaľnosti, de avarija na Čornobyľśkij AES pryzvela do pojavy anomaľnoї zony, de zakony fizyky ne zavždy pracjujuť, a lisamy brodjať tvaryny-mutanty. Šuter peredaje atmosferu zakynutogo mista Pryp’jať ta, popry 12-litnje očikuvannja čergovogo podovžennja, ščoroku pidkorjuje sercja novyh fanativ.

Ostriv

Mistobudivna indi, v jakij graveć stvorjuje ukraїnśke poselennja XVIII storiččja. Na vidminu vid rešty igor žanru, tut graveć ne može kontroljuvaty žyttja poselennja j prjamo nakazuvaty personažam ščoś robyty čy ne robyty. Natomisť treba buduvaty ekonomiku j stvorjuvaty umovy, aby poselennja rozvyvaloś. Gra poky ne zaveršena, ale vže dostupna četverta aľfa-versija. Prote na sajti rozrobnyka Jevgenija je dorožnja karta, jakyh onovleń čekaty v majbutnih versijah.

Metro

Serija šuteriv u žanri horor vid studiї 4A Games. Sjužet rozgortajeťsja v postapokaliptyčnomu metro, naselenomu mutantamy ta bandytamy. V dejakyh častynah personaž naviť vyhodyť na poverhnju ta u gravcja je možlyvisť podyvytyś na apokaliptyčni pejzaži samoї moskvy.

Kozaky

Serija iz šesty strategij vid rozrobnykiv GSC Game World. Graveć rozbudovuje mista, zbyraje resursy ta rekrutuje armiju v setyngu XVIII-XIX stoliť. Igry majuť odnokorystuvaćki sjužetky ta bagatokorystuvaćkyj režym. I, zvisno, možlyvisť pograty za zaporožciv.

The Adventures of Sherlock Holmes

Serija z dev’jaty kvestiv, v jakyh centraľnym personažem vystupaje Šerlok Holms. Rozrobnyky z Frogwares orijentuvalyś ne tiľky na oryginaľni opovidannja Artura Konana Dojlja, ale j miksuvaly legendarnogo detektyva z inšymy atmosfernymy tvoramy. Navesni 2022 studija anonsuvala projekt “Palianytsia”, jakyj vyjavyvsja rimejkom gry Sherlock Holmes The Awakened, jaka vidbuvajeťsja v sviti tvoriv Govarda Lavkrafta.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...