Reklama

👾 Super Smash Bros čy jaku gru obraty dlja kompaniї druziv

Fenomen Nintendo jakyj spodobajeťsja naviť tym - hto ne ljubyť Mario
Читати кирилицею
👾 Super Smash Bros čy jaku gru obraty dlja kompaniї druziv
  1. Головна
  2. Igry
  3. 👾 Super Smash Bros čy jaku gru obraty dlja kompaniї druziv
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Fenomen Nintendo jakyj spodobajeťsja naviť tym - hto ne ljubyť Mario

🤨 U ščo pograty?

Zmodeljujemo sytuaciju. Večir p’jatnyci… Vy zaprosyly druziv do sebe dodomu pograty na prystavci, vas p’jatero abo šestero, vy sily v kolo i vyrišujete — u ščo grajemo śogodni? Pislja kiľkoh hvylyn rozdumiv vaš vybir padaje na fajtyng. Ideja super — fajtyng je odnym z najpopuljarnišyh žanriv ko-op igor, ale je odna problema — fajtyng ce gra dlja dvoh. Dovedeťsja odnym sydity j sposterigaty jak para druziv tovčuť odyn odnomu pyku. Ta j odni vmijuť dobre graty v Mortal Kombat, inši v Streer Fighter, vybraty ščoś odne de vsi rivni — dosyť skladno. Ta j vže distaly ci odnotypni nakačani bijci. I ščo ž robyty?

Odnak cja problema vyrišujeťsja duže prosto — Super Smash Bros. Ultimate (SSB). U cju gru navrjad-čy htoś grav v pryncypi z vašyh druziv, a jakščo i grav i naviť je zadrotom — to ce bude odyn personaž, a v gri їh vže 81 (nehaj dejaki je viddzerkalennjam odyn odnogo). Ale ce ž ne zovsim fajtyng — skažete vy. Ni, druzi, SSB ce ščo ni je spravžnisińkyj fajtyng z duže velykoju variatyvnistju gejmpleja. Ale davajte detaľniše.

Typovyj haos na areni

🧐 Ščo za gra?

Počnemo z togo, ščo ce gra Nintendo, i biľšisť personaživ ce personaži z vsesvitu igor Nintendo. Naviť jakščo u vas ne bulo v dytynstvi ni NES, ni її kytajśkoї kopiї, vy vse odno znajete brativ vodoprovidnykiv, abo dyvylysja Pokemoniv. U buď-jakomu vypadku vy zi 100% jmovirnistju znajdete personaža jakogo vy znajete abo jakyj vam podobajeťsja. Peršym faktom, jakyj vidriznjaje SSB vid standartnyh fajtyngiv, je kiľkisť gravciv. U Lokaľnomu bezdrotovomu režymi može braty učasť do 8 gravciv abo 4 v onlajni. Pry čomu vy možete graty jak komandamy, tak i kožen sam za sebe. Jakščo hočete, to je zmoga postavyty proty sebe botiv z riznymy rivnjamy skladnostjamy, de 9-yj riveń dijsno skladnyj.

Čytajte takož: 👾 Reaľnyj svit VS Horizon Zero Dawn

Suť gejmpleja — ce vybyty protyvnyka z areny. Z kožnym udarom po protyvnyku u ńogo zrostaje vidsotok i čym vyšče vidsotok — tym syľniše vaši ataky vidštovhujuť protyvnyka vid vas. V rezuľtati, jakščo protyvnyk vpav za arenu — vin staje na krok blyžče do porazky. Ale jakščo ne podobajeťsja takyj režym — zminiť v nalaštuvannjah i bude u vas zvyčajnyj fajtyng koly treba ponyzyty riveń zdorov’ja do nulja. Vzagali nalaštuvannja v SSB duže gnučki. Tut je desjatky samyh riznyh predmetiv, jaki možna nalaštuvaty pid sebe čy vymknuty vzagali. Tut je najriznomanitniši areny, pry čomu rozrobnyky ne prosto peremaľovuvaly їh — vony reaľno rizni, a jakščo žodna ne spodobalasja — možete namaljuvaty svoju i dodaty mehaniky na vybir. Vse ce razom daje velyčeznu reigrabeľnisť kožnoї sutyčky, ščo je ekvivalentom garnogo nastroju kompaniї.

Kiľkisť personaživ (ne plutaty z bijcjamy)

Ale jakščo ćogo nedosyť — v gri je dekiľka režymiv, počynajučy vid standartnoї bijky, do stvorennja turniriv. Možna nalaštuvaty najdribniši aspekty, taki jak perevaga dlja vidstajučyh, kiľkisť času boju abo kiľkisť žyttiv. Vse na vaš vybir.

🤔 Čomu same cja gra?

Na samomu počatku ja napysav, ščo naviť jakščo graveć vmije graty v cju gru — to vin bude syľnym na odnomu abo dvoh bijcjah. V peršyh bojah u ńogo hoč i bude perevaga, ale vona švydko niveljujeťsja — adže gejmplej v cij gri dosyť prostyj. Jakščo v standartnyh fajtyngah syľni udary j kombo ce riznomanitne natyskannja pevnyh knopok i їh poslidovnisť, to v SSB vse prostiše. Vsi osoblyvi udary ce kombinaciї odnijeї abo dvoh knopok, ale tut ni natjaku na kazuaľnisť. Adže haj udariv i malo — mehanika boju, švydkisť i osoblyvisť personaživ zvodjať cju gru v rang igor “easy to learn hard to master”. U cij gri rizni udary zaležať biľšoju miroju ne vid kombinacij — a vid sytuaciї. Vy bižyte — bude odyn udar, stoїte — inšyj. Vy v povitri — vsi vaši standartni udary možuť buty v čotyry boky. Na vas letyť duže syľna energetyčna kulja — vykorystajte ščyt, a jakščo graveć blokuje vsi vaši udary v ščyti — shopy jogo ta perekyń čerez sebe. I ne stijte na misci — same ruh zaporuka uspihu.

Čytajte takož: 🗡 Čomu Dark Souls 2 najkrašča gra seriї

Krim togo, ščo kiľkisť personaživ velyčezna, tak i personaži rizni ne tiľky za svoїm vygljadom abo svoїmy osoblyvymy udaramy — tak i za rozmiramy. Jak pryklad maleńkogo Piču naviť ne buduť začipaty udary vid vysokyh personaživ. Personaži podiljajuťsja na važkyh-velykyh, na standartnyh-serednih, i na maleńkyh-švydkyh personaživ. Ti ščo važki — їh važče vybyty z areny, a їh udary duže boljuči, osoblyvo po maleńkym personažam. Ale i švydkisť їh dosyť poviľna. Krim ćogo odni personaži majuť meč, inši pokladajuťsja na vminnja daľńoї ataky, treti nabagato legše povertajuťsja na arenu. Vse ce razom robyť SSB skladnym i prostym odnočasno, ale maksymaľno zahopljujučym v kožnomu matči.

👍 Vysnovky

Jak bačymo, SSB proponuje bezlič možlyvostej dlja stvorennja čudovogo večora z druzjamy, a nastupnogo dnja vy budete zgaduvaty jak htoś na Pikaču vže pid 98 vidsotkiv proviv kombo v povitri j vybyv Zeľdu z areny, pokazavšy, ščo naviť maleńki elektryčni gryzuny zdatni peremagaty zagartovanyh v bojah prynces.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...