Reklama

🤓 Doslidžennja: u jaki igry grajuť gejmery dlja vidpočynku ta pošuku novyh druziv

Читати кирилицею
🤓 Doslidžennja: u jaki igry grajuť gejmery dlja vidpočynku ta pošuku novyh druziv
  1. Головна
  2. Igry
  3. 🤓 Doslidžennja: u jaki igry grajuť gejmery dlja vidpočynku ta pošuku novyh druziv
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Kompaniї NielsenIQ i Wargaming podilylysja rezuľtatamy opytuvannja pro sociaľni aspekty videoigor. Zgidno z doslidžennjam, znahodyty novyh druziv, spilkuvatysja ta rozslabljatysja najbiľše gravcjam dopomagajuť igry World of Tanks i FIFA 20/21, ščo je najpopuljarnišymy igramy v kraїni, a audytorija do 18 rokiv dlja cyh že cilej obyraje Among Us i Minecraft.

Druzi ta spilkuvannja

Za rezuľtatamy opytuvannja, 25% respondentiv nazvaly World of Tanks groju, jaka dopomagaje znajty novyh druziv i spilkuvatysja v interneti. Na drugomu misci roztašuvalasja FIFA20/FIFA 21 z 15% i Counter-Strike: Global Offensive z 13% gravciv. Takož do peršoї p’jatirky uvijšly Minecraft i Dota 2 — 13% i 10% respondentiv vidpovidno.

Cikavo, ščo 50% respondentiv u vici 13-15 rokiv i 53% u vici 16-18 rokiv znahodjať druziv i spilkujuťsja za dopomogoju gry Among Us. Minecraft, ščo potrapyla na četverte misce, takož zobov’jazana rezuľtatom molodym gravcjam — jak gru dlja znajomstva ta spilkuvannja її obraly 29% respondentiv vid 13 do 15 rokiv i 30% gravciv u vici vid 16 do 18 rokiv.

Videoigry jak možlyvisť rozslabytysja i vidpočyty

Za slovamy respondentiv, osnovnymy igramy, jaki dozvoljajuť vidpočyty, staly World of Tanks, FIFA 20/21 i Minecraft. Ci igry obraly 19%, 15% i 13% gravciv vidpovidno.

Jak provedennja času z metoju vidpočynku «tanky» osoblyvo populjarni u doroslyh gejmeriv u vici vid 41 do 45 rokiv i vid 31 do 35 rokiv — 37% i 27% respondentiv vidpovidno. FIFA 20/21 dlja cyh cilej najbiľše pidhodyť audytoriї 31-35 (29%), a Minecraft — dlja gravciv u vici vid 16 do 18 rokiv (37%) i vid 13 do 15 rokiv (29% respondentiv).

Čytajte takož: 🧾 Peredbačennja dlja vas. Čy zdatni proroctva z magazynnyh čekiv zminyty žyttja — istoriї ta eksperyment redakciї

Do peršoї p’jatirky uvijšly takož Grand Theft Auto V (13%) i Call of Duty: Modern Warfare (9%), v jakyh vikovi grupy vyraženi ne tak syľno. Dlja audytoriї do 18 rokiv osnovnoju groju, ščo dozvoljaje rozslabytysja i vidpočyty, je Among Us. Її obraly 43% gravciv u vici vid 13 do 15 rokiv i 33% — vid 16 do 18 rokiv.

Videoigry jak možlyvisť diznatysja ščoś nove

Okrim rozvag, igry dopomagajuť pidtjaguvaty znannja z riznyh dyscyplin. Napryklad, sered igor, jaki dopomagajuť vyvčaty istoriju, na peršomu misci opynylasja gra World of Tanks. Її obraly 62% respondentiv. Za neju slidom jduť World of Warships (58%), War Thunder (55%), Red Dead Redemption 2 (48%) i The Witcher 3: Wild Hunt (43%).

Cikavo, ščo rozvyvaty znannja v ekonomici gejmeram dopomagajuť Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (40% gravciv), Rocket League (32%), Hearthstone (29%) i Grand Theft Auto V (27%). P’jatirku zakryvaje
Minecraft — za gru progolosuvalo 24% respondentiv.

Jak kompanija my spivpracjujemo z muzejamy po vśomu svitu, a naši rozrobnyky prydiljajuť velyku uvagu detaljam j istoryčnij dostovirnosti mašyn v World of Tanks. Naša gra — ce velykyj virtuaľnyj muzej vijśkovoї tehniky, i ce odna z pryčyn populjarnosti WoT v Ukraїni

Sergij Šumygora, Executive Director kyїvśkoї studiї Wargaming

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...