Reklama

Andrij «Ghostik» Kadyk — novyj kibersportyvnyj ambasador FAVBET

Читати кирилицею
Andrij «Ghostik» Kadyk — novyj kibersportyvnyj ambasador FAVBET
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. Andrij «Ghostik» Kadyk — novyj kibersportyvnyj ambasador FAVBET
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ukraїnśka iGaming-kompanija FAVBET prodovžuje zalučaty do spivpraci «bazovanyh» kibersportsmeniv ta strimeriv, ščo vyrobljajuť jakisnyj ukraїnomovnyj kontent. Tož śogodni FAVBET z radistju predstavljaje svogo novogo kiberambasadora Andrija «Ghostik» Kadyka.

Andrij vidoma osobystisť v ukraїnśkomu kibersportyvnomu kom’juniti. V mynulomu vin profesijno ta dostatńo vdalo grav u Dota 2, a śogodni je odnym z najpopuljarnišyh ukraїnomovnyh strimeriv z cijeї dyscypliny ta reguljarno komentuje providni svitovi turniry.

Sered najbiľšyh profesijnyh dosjagneń Ghostik-a 7-8 misce na The International 2017, 5-6 na Asia Championships 2017, peremoga na ROG Masters 2017, a takož pryzovi miscja ta peremogy na kiľkoh inšyh Tier 2 ta 3 turnirah. 

Zaraz Andrij peršu čergu zoseredžujeťsja na roboti strimera ta komentatora. Vin buv sered peršyh Twitch-strimeriv Dota 2, ščo perejšly na ukraїnśku pid čas transljacij, a pislja počatku povnomasštabnogo vtorgnennja naviť zakryv svij rosijśkomovnyj YouTube-kanal na 52 tysjači pidpysnykiv.

Z 2022 roku na svoїh strimah Andrij reguljarno vlaštovuje zbory na potreby ZSU ta rozpovidaje pro vijnu v Ukraїni mižnarodnij spiľnoti. Za dva roky jogo transljaciї bulo zibrano ponad 20 mln gryveń na pidtrymku ukraїnśkoї armiї.

«My pyšajemoś pozycijeju Andrija ta duže radi bačyty jogo v našij komandi kiberambasadoriv. FAVBET prodovžuvatyme j nadali pidtrymuvaty avtoriv krutogo kontentu ukraїnśkoju movoju, a takož kibersportsmeniv, ščo gidno predstavljajuť Ukraїnu na mižnarodnij areni. Ghostik, vitajemo vseredyni gry!» — prokomentuvaly nove pidpysannja u FAVBET.

Ghostik — vže tretij predstavnyk Dota 2 sered ambasadoriv FAVBET. Raniše ćogo roku FAVBET takož ogolosyly pro partnerstvo z komentatorom ta strimerom Romanom «Skevich» Paskevyčem, a mynulogo roku počaly spivpracju z odnym najtytulovanišym ukraїnśkym gravcem Oleksandrom «XBOCT» Daškevyčem.

TOV «BUKMEKERŠKA KOMPANIJa «FAVBET». Licenzija na provadžennja dijaľnosti z organizaciї ta provedennja bukmekerśkoї dijaľnosti vid 28.12.2022, vydana zgidno z rišennjam KRAIL № 433 vid 13.12.2022 ta Licenzija na provadžennja dijaľnosti z organizaciї ta provedennja azartnyh igor kazyno v mereži Internet vid 20.04.2021, vydana zgidno z rišennjam KRAIL № 137 vid 05.04.2021, zi zminamy.

UČASŤ V AZARTNYH IGRAH MOŽE VYKLYKATY IGROVU ZALEŽNISŤ. DOTRYMUJTESJa PRAVYL (PRYNCYPIV) VIDPOVIDAĽNOЇ GRY.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...