Reklama

🍏 iPhone 15 Pro, Pro Max majuť problemy z peregrivannjam ta micnistju

Читати кирилицею
🍏 iPhone 15 Pro, Pro Max majuť problemy z peregrivannjam ta micnistju
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. 🍏 iPhone 15 Pro, Pro Max majuť problemy z peregrivannjam ta micnistju
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

12 veresnja Apple provela svoju čergovu prezentaciju na jakij zokrema predstavyla svij novi smartfony iPhone 15 Pro ta Pro Max.

Todi kompanija prodemonstruvala, ščo novi devajsy otrymaly menši ramky dyspleja, zamisť peremykača bezzvučnogo režymu z’javylaś knopka, jaku možna bude nalaštovuvaty pid potreby korystuvača.

Z tehničnogo boku vony otrymaly novyj šestyjadernyj čyp A17 Pro, peršyj 3-nm procesor. Vidznačalosja, ščo čyp je biľš energoefektyvnym i v 4 razy švydšym pry trasuvanni promeniv, niž poperednij.

Odnak pislja startu prodaživ smartfoniv u sviti počaly z’javljatysja vidguky vid testeriv, jaki vidznačajuť, ščo iPhone 15 Pro ta Pro Max majuť problemy z anonsovanymy aspektamy — z tehničnogo boku ce peregriv devajsu, z inšogo ce jogo stijkisť do padiń ta micnisť zagalom.

Do prykladu, jak peredaje portal Wccftech, kytajśkyj ogljadač Geekerwan proviv testuvannja, jake pokazalo, ščo Pro Max straždaje vid serjoznyh problem z peregrivom. Vidpovidno, ščob pokazaty maksymaľnu produktyvnisť flagman Apple potrebuje zovnišńogo oholodžennja zi speciaľnym ventyljatorom, ščob pracjuvaty na maksymumi.

Problema stala pomitnoju jak vidznačajuť u vydanni pislja togo, jak u Geekbench 6 speršu bulo zafiksovano informaciju pro zrostannja produktyvnosti novogo smartfonu lyše na 10% u porivnjanni z iPhone z čypamy A16. Odnak zgodom informacija onovylaś ta bulo vidznačeno zrostannja na 20%. Pislja testiv Geekerwan stalo zrozumilo u čomu problema.

Vidznačajeťsja, ščo pry perevirci na Geekbench flagman Apple maje temperaturu poverhni v 48 gradusiv za Ceľsijem, ščo označaje problemy devajsu z oholodžennjam, ščo j vplyvaje na produktyvnisť smartfona, a takož na tryvalisť roboty na odnomu zarjadi batareї, okrim ćogo ce vplyvaje na її švydšu degradaciju, ščo zvisno girše, aniž dyskomfort vid švydkogo rozrjadžannja.

Do togo ž z ogljadu na problemy z peregrivannjam, vykorystannja devajsu uže može buty ne duže zručnym, a vidpovidno do anonsovanyh igrovyh možlyvostej tym pače.

Tomu možna skazaty, ščo varto strymano stavytysja do anonsovanyh potužnostej novogo čypu z ogljadu na jogo problemy z peregrivom, jaki potrebujuť vypravlennja.

Okrim ćogo rjad testiv takož prodemonstruvav, ščo iPhone Pro maje problemy z micnistju.

Tak, Sem Kol z AppleTrack proviv seriju droptestiv iPhone 15 Pro v porivnjanni z iPhone 14 Pro. V rezuľtati vyjavyloś, ščo novynka maje dovoli značni problemy z micnistju. Kol kydav smartfony z vysoty vašoї ruky, lavky ta «ekstremaľnyh» vysot i rezuľtat možna pobačyty nyžče.

Možete takož peregljanuty povne video z testom.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...