Reklama

📱 iPhone 16 Pro i Pro Max otrymajuť biľši dyspleї — čutky

Читати кирилицею
📱 iPhone 16 Pro i Pro Max otrymajuť biľši dyspleї — čutky
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. 📱 iPhone 16 Pro i Pro Max otrymajuť biľši dyspleї — čutky
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Modeli iPhone 16 Pro ta 16 Pro Max, jaki majuť nadijty u 2024 roci, otrymajuť dyspleї diagonallju blyźko 6,3 ta 6,9 djujma vidpovidno.Pro ce povidomljaje analityk industriї dyspleїv Ross Janga z Display Supply Chain Consultants, jakyj často daje točni prognozy.

Jak peredaje portal MacRumors, rozmiry 6,3-djujmovyh i 6,9-djujmovyh dyspleїv okrugleni v biľšu storonu. Jang takož skazav, ščo rozkryje faktyčni rozmiry z točnistju do dvoh znakiv pislja komy pid čas svogo vystupu na konferenciї Display Week v Los-Andželesi 23 travnja. Jang ne vkazav, čy buduť standartni iPhone 16 i iPhone 16 Plus takož maty biľši dyspleї.

Novi rozmiry dyspleїv buduť najbiľšymy za vsju istoriju iPhone, oskiľky prystrij prodovžuje zbiľšuvatysja. Dlja porivnjannja, iPhone 14 Pro ta iPhone 14 Pro Max osnaščeni 6,1-djujmovymy ta 6,7-djujmovymy dysplejamy vidpovidno, i očikujeťsja, ščo ci rozmiry ne zminjaťsja z vyhodom modeli iPhone 15 Pro pizniše ćogo roku.

Jang maje horošyj poslužnyj spysok z informacijeju pro dyspleї majbutnih produktiv Apple. U mynulomu vin točno povidomyv, ščo tehnologija ProMotion z’javyťsja v iPhone 13 Pro ta 14- i 16-djujmovyh MacBook Pro, ščo šoste pokolinnja iPad mini bude osnaščene biľšym 8,3-djujmovym dysplejem, a takož bagato inšyh podrobyć.

Takož naperedodni Apple Arcade otrymala 20 novyh igor, sered jakyh ekskljuzyvni Teenage Mutant Ninja Turtle.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...