Reklama

🚙 Generaľnyj dyrektor Volkswagen predstavyť novu strategiju programnogo zabezpečennja na radi 15 grudnja

Читати кирилицею
unsplash.com
🚙 Generaľnyj dyrektor Volkswagen predstavyť novu strategiju programnogo zabezpečennja na radi 15 grudnja
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. 🚙 Generaľnyj dyrektor Volkswagen predstavyť novu strategiju programnogo zabezpečennja na radi 15 grudnja
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Oliver Bljum, generaľnyj dyrektor vyrobnyka avtomobiliv klasu ljuks Porsche A

Generaľnyj dyrektor Volkswagen 15 grudnja predstavyť nagljadovij radi avtovyrobnyka novu strategiju programnogo zabezpečennja i platformy dlja avtomobiliv, namagajučyś peretvoryty bačennja svogo poperednyka v dosjažni cili, – povidomyly Reuters try džerela v kompaniї.

Oliver Bljume, jakyj očolyv kompaniju u veresni, rozrobljav plany z brendamy nimećkoї grupy, jaki varijujuťsja vid masovyh VW i Skoda do vysokoklasnyh Audis i Porsche.

Poperednyka Gerberta Dissa hvalyly jak provydcja za te, ščo vin nacilyv najbiľšogo avtovyrobnyka Jevropy, imidž jakogo buv zapljamovanyj skandalom z mahinacijamy z vykydamy, na elektryčne majbutnje. Ale jogo takož krytykuvaly za inodi nestabiľne kerivnyctvo, zokrema, za zatrymky i perevytratu koštiv u kompaniї Cariad, jaka zajmajeťsja rozrobkoju programnogo zabezpečennja.

“Po-perše, ce programne zabezpečennja i perevirka reaľnosti v cij galuzi. Potim vy povynni perenesty programne zabezpečennja na produkty. I te, i inše maje vidpovidaty odne odnomu… Te, ščo raniše ne vyrišuvalosja protjagom dekiľkoh rokiv, zaraz vyrišujeťsja duže švydko”, – skazalo džerelo, blyźke do pryjnjattja rišeń v kompaniї.

Džerela, znajomi z cym pytannjam, povidomyly Reuters, ščo nova programna platforma 2.0, jaka zabezpečyť tak zvane avtonomne vodinnja 4-go rivnja i povynna bula buty vprovadžena v avtoparku z 2026 roku, bude vidkladena do kincja desjatylittja. Odne z džerel prognozuvalo, ščo start može vidbutysja u 2028 roci.

Dodatkovyj čas dozvolyť vdoskonalyty platformu 2.0. Platforma 1.2 dlja premiaľnyh elektryčnyh modelej, takyh jak e-Macan i Audi Q6 e-tron, bude vprovadžena z nastupnogo roku, a platforma 1.1, jaka v danyj čas vykorystovujeťsja v biľš šyrokomu diapazoni avtomobiliv grupy, otrymaje onovlennja v promižnyj period.

Za slovamy džerel, vartisť zatrymky poky ne jasna.

Gazeta Handelsblatt, jaka vperše povidomyla pro zasidannja pravlinnja 15 grudnja, zajavyla, ščo pidtrymka konkurentospromožnosti programnogo zabezpečennja do kincja desjatylittja zgidno z novymy planamy Bljuma bude koštuvaty 1 miľjard jevro (1,1 miľjarda dolariv).

Volkswagen vidmovyvsja vid komentariv.

Bljume, jakyj je generaľnym dyrektorom brendu Porsche z 2015 roku i zberigaje za soboju cju roľ v jakosti generaľnogo dyrektora grupy, takož rozgljadaje plan Diess po budivnyctvu novogo zavodu vartistju 2 miľjardy jevro dlja vyrobnyctva elektryčnoї modeli Trinity brendu VW, povidomylo džerelo Reuters mynulogo misjacja.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...