Reklama

😯 Ščo pokazav Google na svoїj prezentaciї ğadžetiv — Google Pixel 7, Pixel Watch ta inše

Читати кирилицею
😯 Ščo pokazav Google na svoїj prezentaciї ğadžetiv — Google Pixel 7, Pixel Watch ta inše
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. 😯 Ščo pokazav Google na svoїj prezentaciї ğadžetiv — Google Pixel 7, Pixel Watch ta inše
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Google proviv prezentaciju Made by Google, na jakij predstavyla svoї novi ğadžety – smartfony Pixel 7 ta Pixel 7 Pro, smartgodynnyk Pixel Watch ta inši reči.

Pixel 7 ta Pixel 7 Pro

Za dyzajnom novi Google Pixel 7 i 7 Pro shoži na poperedni modeli, ale vse ž možna pobačyty dekiľka zmin. Napryklad, sami smartfony majuť odnokolirnyj korpus, a blok kamer maje inšyj vidtinok osnovnogo koľoru i zroblenyj z aljuminiju, a ne zi skla jak u Pixel 6.

Odnijeju z cikavynok ğadžetiv je pokraščenyj štučnyj intelekt. Vin može myttjevo perekladaty tekst i golos z odnijeї movy inšoju v reaľnomu časi bez vykorystannja internetu. Google Pixel 7 maje akumuljator na 4 355 miliamperiv, a Pixel 7 Pro na vsi 5 000. Smartfony možuť pracjuvaty do 72 godyn bez pidzarjadky v režymi Extreme Battery Saver.

Kamery:

  • u Pixel 750 Mp + 12 Mp (šyrokyj kut) + 10.8 Mp (frontaľna)
  • u Pixel 7 Pro 50 Mp + 12 Mp (šyrokyj kut) + 48 Mp (dodatkova) + 10.8 Mp (frontaľna)

Smartfony pracjujuť na bazi Android 13, a takož majuť vyskovyj zahyst vid vology ta pylu rivnja IP68. Ğadžety dostupni u tŕoh koľorah: čornomu, svitlo-zelenomu ta bilomu.

Ciny na Pixel 7 startujuť vid $599, a na Pixel 7 Pro vid $899.

Pixel Watch

Peršyj smartgodynnyk vid Google vygotovlenyj u kruglij formi iz zaokruglenymy ramkamy. Diameter dyspleja skladaje 41 mm i pidtrymuje režym Always-On.

Ğadžet vmije monitoryty son, vidstežuvaty riveń kysnju v krovi, sercebyttja i rytmy, a takož maje vbudovane EKG, giroskop, akselerometr. Godynnyk vytrymuje zanurennja na glybynu do 50 metriv.

U prodažu z 13 žovtnja u čotyŕoh koľorah: Obsidian, Chalk, Charcoal ta Hazel. Wi-Fi-versija obijdeťsja v $349, modeľ z LTE koštuvatyme $399.

Google Pixel Tablet

Noveńkyj planšet Google Pixel Tablet je duže shožym za tehničnymy harakterystykamy na Pixel 7. Vin takož pracjuje na bazi čypu Tensor G2 ta maje optymizovanu Android 13. Planšet maje nanokeramične pokryttja, ščo je duže micnym.

Na žaľ, cinu i datu startu prodaž novynky kompanija Google poky ne rozkryla. Lyše vidomo, ščo Pixel Tablet vypustjať na rynok na počatku 2023 roku.

Povna versija prezentaciї Made by Google dostupna za posylannjam.

Buď laska, viźmiť učasť u opytuvanni. Ce dopomože rozvytku našogo projektu:

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...