Reklama

🚀 Ne tiľky Docs: jaki servisy Google Workspace možuť dopomogty vašij kompaniї pokraščyty robotu

Читати кирилицею
🚀 Ne tiľky Docs: jaki servisy Google Workspace možuť dopomogty vašij kompaniї pokraščyty robotu
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. 🚀 Ne tiľky Docs: jaki servisy Google Workspace možuť dopomogty vašij kompaniї pokraščyty robotu
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Partner materialu — Cloudfresh

Perejty na sajt

Jakoju vy ujavljajete efektyvnu komandu? Jak vona maje vzajemodijaty, jakymy instrumentamy korystujeťsja, naskiľky švydko dosjagaje svoїh cilej? Poky vy šukajete pravyľnu vidpoviď na ce pytannja, my hočemo rozkazaty pro dosvid vedennja efektyvnoї roboty i pobudovy robočyh procesiv na prykladi komandy Cloudfresh.

Vže ponad čotyry roky komanda pokraščuje robočyj proces v takyh mižnarodnyh i ukraїnśkyh kompanijah, jak monobank, Uklon, Ajax Systems, Rocket, SoftServe, Rozetka, PromUa, Aľfa Bank. Vony robljať ce vykorystovujučy instrumenty Google. Okrim vže znajomogo audytoriї servisu Google Docs, servisy Google narahovujuť biľš niž 25 korysnyh program ta instrumentiv. Usi instrumenty majuť zv’jazok odyn z odnym čerez jedynyj akkaunt Google, ščo formuje spiľnu robotu komand v jedynij ciľnij ekosystemi. Najkraščyj sposib zrozumity jak pracjuje kožen z cyh instrumentiv, ce sprobuvaty їh samostijno, abo v našomu vypadku — rozgljanuty na prykladi.

⚡️ Vid pošty do kalendarja v odyn klik

Ujaviť sobi zvyčajnyj počatok robočogo dnja. Vy vmykajete svij komp’juter, vidkryvajete i perevirjajete poštovu skryńku, šukajete posylannja na vaši onlajn zustriči, vidkryvajete okremo lysty z zavdannjamy na deń i okremo kanal komunikaciї. Šče i godyna ne projšla z počatku robočogo dnja, a vy vže vtomylyś vid kiľkosti i riznomanittja vkladok i informaciї z riznyh džerel. Vaša uvaga gubyťsja v potoci nepotribnyh dij i vy vtračajete fokus na dijsno važlyvyh zavdannjah.

A teper ujaviť, jak by ce vidbuvalosja, jakby vy buly korystuvačem povnogo paketu poslug Google Workspace. Vy vidkryvajete poštu i vidrazu ž bačyte spysok zustričej i videodzvinkiv, ščo čekajuť vas śogodni ta o kotrij godyni. Porjad z kožnoju zustriččju stoїť posylannja na Google Meets, de vy legko kerujete čatom konferenciї ta naviť možete vključaty avtoperekladač, jakščo vy ta vaši spivrozmovnyky rozmovljajete riznymy movamy.

Vidrazu z čatu konferenciї vy perehodyte na dokument, jakyj vam nadislaly vaši kolegy i jakyj vy obgovorjujete. Vy vidrazu možete stavyty pytannja, ne vyhodjačy z dzvinka. Pislja provedennja dzvinka vy zakryvajete dokument i jogo zavždy možna znajty na vašomu Google Drive.

Za dopomogoju Google servisiv vaša komanda može sprostyty robočyj proces i perestaty vytračaty čas na pošuk dokumentiv, posylań na važlyvi zustriči ta spilkuvannja po proektu za jogo mežamy. Zalyšajte svoї komentari prjamo v Google Sheets (programa dlja roboty z tablycjamy i masyvamy danyh) abo Docs (tekstovyj redaktor), Slides (programa dlja stvorennja slajdiv i prezentacij), prezentujte kolegam svoї ideї na velykomu ekrani za dopomogoju Jamboard, pryznačajte zustriči za dopomogoju Google Calendar i perehoďte na nyh prjamo v Meet (servis dlja provedennja videodzvinkiv ta videokonferencij). Vaša komanda bude pracjuvaty efektyvniše u jedynij ekosystemi, koly vy ne budete vytračaty čas na peremykannja miž programamy ta bude fokusuvatysja tiľky na priorytetnyh zavdannjah.

🔥 Legko integrujtesja z inšymy platformamy

Šče odnijeju perevagoju Google Workspace je integracija z velykoju kiľkistju servisiv i platform, sered jakyh Zendesk i Asana.

Sered prykladiv korysnoї integraciї — zv’jazok Google Workspace z Zendesk, odnoju z najkraščyh program dlja vedennja jakisnoї klijentśoї pidtrymky. Vy možete zbyraty lidiv, stvorjuvaty voronky prodaživ, a vsju neobhidnu informaciju eksportuvaty na Google Drive dlja її podaľšogo vykorystannja.

Šče odyn pryklad — Google Workspace integrujeťsja z platformoju po upravlinnju komandamy i proektamy Asana. Vy možete otrymuvaty onovlennja po vašym zadačam ta proektam naprjamu u vašu poštovu skryńku Gmail i vzajemodijaty z Asana naprjamu z elektronnogo lysta. Biľš togo, vy možete prykripljaty fajly z usih program Google Workspace — Docs, Slides, Sheets, Meet, Drive i vzajemodijaty z nymy. Intelektuaľnyj pošuk dopomože znajty potribnyj fajl abo posylannja bez dodatkovyh zusyľ.

⭐️ Pidtrymka korystuvačiv

Šče odna perevaga roboty z servisamy Google Workspace — ce pidtrymka korystuvačiv. Oskiľky štab pidtrymky Google potrebuje pevnyj čas na obrobku vašyh zapytiv i nadannja vidpovidi, švydko otrymaty pidtrymku dopomože komanda Cloudfresh — jedynyj centr ekspertyzy Google Cloud, Zendesk i Asana. Za cymy produktam komanda Cloudfresh može nadaty vam povnyj spektr poslug:

  • Nalaštuvannja;
  • Rozrobku;
  • Integraciju;
  • Navčannja;
  • Licenziju;
  • Pidtrymku.

Fahivci kompaniї dopomožuť optymizuvaty vašu IT infrastrukturu, rozrobyty integraciї dlja kraščoї vzajemodiї system, a takož dopomožuť stvoryty povnistju novi struktury i procesy dlja komand, v toj čas, jak centr pidtrymky zabezpečyť vam kraščyj klijentśkyj dosvid!

A teper zgadajte, ščo vy vidpovily na perše pytannja pro efektyvnu komandu. Jak vy rozumijete efektyvnisť teper?

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...