Reklama

🚅 Virgin Hyperloop pokazav, jak pracjuvatyme švydkisnyj vakuumnyj potjag

Читати кирилицею
🚅 Virgin Hyperloop pokazav, jak pracjuvatyme švydkisnyj vakuumnyj potjag
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. 🚅 Virgin Hyperloop pokazav, jak pracjuvatyme švydkisnyj vakuumnyj potjag
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Mynulogo roku Virgin Hyperloop provela vyprobuvannja, ščob prodemonstruvaty bezpeku poїzdky. Kapsula z dvoma pasažyramy na bortu rozvynula švydkisť do 172 km/god po vyprobuvaľnomu treku. Do maksymaľnoї teoretyčnoї švydkosti v 1200 km/god šče daleko, ale kompanija planuje rozignatysja do 1050 km/god, koly pobuduje trasu dostatńoї dovžyny.

Ščo u video

Zaraz kompanija vypustyla nove video, u jakomu rozpovidaje podrobyci arhitektury Hyperloop — magnitna levitacija, rušijni ustanovky, potužni batareї toščo. Krim tehničnyh detalej, takož jdeťsja pro vartisť, ekonomičnu obğruntovanisť ta vplyv tehnologiї na navkolyšnje seredovyšče.

Bezpeka poїzdky zabezpečuvatymeťsja centralizovanoju systemoju upravlinnja. Kapsuly z pasažyramy їzdytymuť z intervalom u hvylynu, a zupynky buduť tiľky na velykyh stancijah. Za pidrahunkamy kompaniї, za godynu možna bude perevezty do 50 000 pasažyriv. Ce dorivnjuje propusknij zdatnosti trasy z 30 smugamy ruhu. Virgin Hyperloop zajavljaje, ščo kapsuly na batarejkah matymuť «nuľovi prjami vykydy».

Nagadajemo, ščo meta projektu — pobuduvaty švydkisni dorogy miž velykymy mistamy ta zabezpečyty spolučennja zi švydkistju blyźko 1000 km/god. Ce pryblyzno v desjať raziv švydše, niž na zvyčajnomu poїzdi i vtryči švydše, niž na švydkisnomu.

Krytyka u socmerežah

Inžener-zaliznyčnyk i pyśmennyk Garet Dennis napysav u Tvitteri, ščo ce «gljanceve video, u jakomu govoryťsja: «Vse pracjuje čudovo», hoča video skladajeťsja zdebiľšogo z prosto zobražeń, zgenerovanyh komp’juterom». Vin postavyv pid sumniv ideju perevezennja «desjatkiv tysjač pasažyriv na godynu». Hyperloop vidpoviv na krytyku komentari BBC:

Ce pytannja ležyť v osnovi togo, ščo vidriznjaje systemu Hyperloop vid inšyh. Na vidminu vid poїzdiv, jaki fizyčno pov'jazani odyn z odnym dlja peremiščennja velykyh grup ljudej, naši kapsuly pov'jazani cyfrovym sposobom blyžče do avtokolon na dorozi

Čytajte takož naš velykyj material pro te, ščo vidbuvajeťsja z tehnologijeju Hyperloop — koly zapustjať potjag majbutńogo.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...