Reklama

⌚️ GREEN SCREEN — godynnyky v styli komp’juternyh tehnologij 90-h 

Biloruśkyj godynnykovyj brend HVILINA vygotovyv nejmovirnu limitovanu kolekciju godynnykiv.
Читати кирилицею
⌚️ GREEN SCREEN — godynnyky v styli komp’juternyh tehnologij 90-h 
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. ⌚️ GREEN SCREEN — godynnyky v styli komp’juternyh tehnologij 90-h 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Biloruśkyj godynnykovyj brend HVILINA vygotovyv nejmovirnu limitovanu kolekciju godynnykiv.

Kolekcija skladajeťsja z tŕoh modelej uniseks. Vony vykonani v minimalistyčnomu styli z velykoju kiľkistju vidsylań do estetyky personaľnyh komp’juteriv kincja 80-yh — počatku 90-yh rokiv. Dyzajnery nadyhalysja takymy kuľtovymy tvoramy jak «Matrycja», «Čužyj», «Fallout» i tetris.

Golovna ideja kolekciї — ce peredača duhu togo času: rozkvitu ery komp’juternyh tehnologij ta їhnje aktyvne vprovadžennja v povsjakdenne žyttja.

Kožna z tŕoh modelej godynnykiv, otrymaly nazvu mov programuvannja, jaki buly populjarnymy v ti roky: Basic, Python ta Delphi. Zovnišnij vygljad modelej peregukujeťsja z dyzajnom interfejsiv vyščezaznačenyh mov.

Dyzajn godynnykiv je sučasnoju interpretacijeju grafičnoї estetyky tyh rokiv. Stylizacija pikseľnoї grafiky na cyferblati, prjamokutna forma korpusu zi strogymy, rublenymy granjamy, tonovane sklo z čornymy ramkamy po krajah i pečatka logotypu na ńomu — vidsylannja do populjarnogo dyzajnu elektronnyh godynnykiv 80-h — počatku 90-h rokiv. Razom z tym minimalistyčnyj dyzajn i braslet na magnitnij zastibci je atrybutamy sučasnyh godynnykiv. Pojednannja cyh rišeń stvorjuje cilisnu kartynu, garmonijno dopovnjujučy odyn odnogo.

Gabaryty godynnyka — 37 × 50 × 7,7 mm, šyryna pid remiń – 24 mm. Material korpusu i remincja — vysokojakisna neržavijuča staľ, sapfirove sklo, mehanizm – oryginaľnyj švejcarśkyj kvarcovyj Ronda 705 z 5 rubinovymy kamenjamy j tryvalistju roboty na odnomu elementi žyvlennja do 5 rokiv, vodonepronyknisť – 50 m. Braslet na magnitnij zastibci, v komplekti dodatkovo jde remiń z naturaľnoї škiry.

Šče odnijeju cikavoju osoblyvistju kolekciї je zastosuvannja riznomanitnyh sposobiv obrobky poverhoń ta їhnje organične pojednannja v odnomu vyrobi: goryzontaľne ta vertykaľne satynuvannja, poliruvannja ta matuvannja. Takož u danij modeli zastosovana švejcarśka tehnologija Superluminova — ce ljuminescentne pokryttja, jake zabezpečuvatyme jaskrave tryvale svitinnja elementiv cyferblatu v temnyj čas doby.

U kolekciї prysutni cikavi aljuziї: strilky godynnykiv majuť pazy — 3 pazy na godynnij i 5 na hvylynnij, ščo v sumi daje čyslo 8 ta symvolizuje odyn bajt; dodatkovo do standartnogo paketu dokumentaciї prykriplena brošura z korotkym zašyfrovanym poslannjam na šistnadcjatkovomu kodi.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...