Reklama

Jak bezpečno i pravyľno obminjaty BTC na Pryvat24 v Odesi

Читати кирилицею
Jak bezpečno i pravyľno obminjaty BTC na Pryvat24 v Odesi
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. Jak bezpečno i pravyľno obminjaty BTC na Pryvat24 v Odesi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Z kožnym dnem pryvablyvisť kryptovaljuty zrostaje vse biľše i biľše, a riznomanitnisť monet postijno rozšyrjujeťsja. Ale peršoju ta najpopuljarnišoju monetoju je Bitcoin (BTC). Kožnu sekundu provodyťsja ne odyn obmin bitkoin, a v dobu kiľkisť tranzakcij v bitkoїnah nablyžajeťsja do soteń tysjač.

Elektronni valjuty otrymaly taku populjarnisť zavdjaky nyźkym komisijnym pid čas obminiv, a takož vysokij anonimnosti. I hoč peršij kryptovaljuti vže biľše 10 rokiv, i vona projšla čymalo zletiv i padiń, vse taky z rokamy popyt tiľky zbiľšujeťsja.

Z populjarnistju kryptovaljuty počaly rozvyvatysja i platižni systemy, a točniše, vony počaly adaptuvatysja pid potreby suspiľstva. Bezlič kraїn i bankiv počaly shvaljuvaty virtuaľni valjuty na deržavnyh rivnjah, a otže, provodyty obminy fiatnyh grošej na kryptovaljuty. Ne vyključennjam stala i Ukraїna. Narazi u Verhovnij Radi rozgljadajeťsja zakonoprojekt «Pro virtuaľni aktyvy», a najpopuljarniši banky kraїny obminjujuť kryptovaljuty.

zXZU30YxAUKOkJ5m92oDlsDVGEVzMwB9kpifJnD2u9VvT09NvlLUXKGNtAqorWnsNAQYBN1PeA0iEFG_oqAMVxpt1L4H10CU2uY-3J_mOeNBNQXW_Nx4ZxQzA16G9MPBni5Pnx07

Jak kupyty kryptovaljutu čerez Pryvat24 v Odesi

Na śogodnišnij deń, v Ukraїni najpopuljarnišym internet-bankingom je PryvatBank. Tomu ne bude dyvnym, ščo biľšisť operacij z vyvedennja i vvedennja kryptovaljuty na bankivśki karty, zdijsnjujeťsja same čerez cej bank.

Kupyty kryptovaljutu Pryvat24 v Odesi možna čerez specializovanyj servis z obminu krypty Coin24.com.ua. Dlja ćogo znadobytysja vśogo kiľka hvylyn, tak jak servis pracjuje povnistju v avtomatyčnomu režymi. Vam neobhidno zarejestruvatysja na sajti (ce zajme vśogo paru hvylyn), podaty zajavku na kupivlju krypty, pry ćomu vybravšy naprjamok obminu, napryklad, PRIVAT 24 UAH — BITCOIN BTC i vkazaty sumu, na jaku hotily b prydbaty kryptovaljutu. Zvertajemo uvagu na te, ščo pry obmini na bankivśku kartu, servis Coin24.com.ua maje pravo zapytuvaty veryfikaciju platižnyh metodiv (biľš dokladno možna počytaty na sajti v rozdilah «Reglament obminu», «Veryfikacija kartok» abo ž v «Ugodi») . Pry vykonanni vsih pererahovanyh dij, krypta bude zarahovana na Vaš gamaneć protjagom pivgodyny.

jVutwBtd_BRh4Iy4Sxn8Ao5DRXQXAUR-YeFIGGgpQ4UfZO7dQlYP3Kf90dMKb8__QUmUWBccPIREJNKdBFCy_dQDo5NIsA2VGFt56N4Wc15KdbcxSSNzzTqeo1zAzRzkkDcprzNw

Čomu Coin24.com.ua? 

  • Obminnyk pracjuje povnistju v avtomatyčnomu režymi, bez pererv i vyhidnyh. Vy možete obminjaty kryptu v buď-jakij točci svitu i v zručnyj čas doby. Robota 24/7/365.
  • Bezlič naprjamkiv obminiv, a takož velykyj vybir kryptovaljut i platižnyh system.
  • Velykyj rezerv, a jakščo jogo bude nedostatńo — zv’jažiťsja z administracijeju sajtu.
  • Možlyvisť personaľnogo zamovlennja tijeї krypty, jakoї nemaje v rezervi na sajti.
  • Vygidni ta aktuaľni kursy svitovyh vidomyh birž.
  • Možlyvisť kupyty i prodaty bitkoin Odesa na gotivku, jakščo je v ćomu neobhidnisť.
  • Konfidencijnisť — informacija pro korystuvača ne zberigajeťsja na servisi, vidomosti pro zajavky zberigajuťsja v zašyfrovanomu vygljadi.
  • Dvorivneva referaľna programa, a takož Kešbek vid provedenyh tranzakcij.
  • Najavnisť bezliči pozytyvnyh vidgukiv na riznyh avtorytetnyh sajtah, forumah, monitoryngah i inšyh majdančykah.
  • Kompetentni menedžery i tehnična pidtrymka, jaki dopomožuť Vam pry roboti z servisom i daduť vidpoviď na vsi zapytannja.

Coin24.com.ua — ce servis, perevirenyj časom. Svoї poslugy na terytoriї Ukraїny vin nadaje z serpnja 2018 roku i za cej čas dobre sebe zarekomenduvav sered vlasnykiv kryptovaljuty. Jakščo Vy počnete pracjuvaty z obminnykom Coin24.com.ua, šukaty inši aľternatyvni varianty vže ne dovedeťsja. U ćomu Vy možete perekonatysja sami, zrobyvšy svoju peršu obminnu operaciju na danomu servisi.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...