Reklama

🛵 Ščo ukraїnci zamovljaly v Glovo u 2022 roci: marky, igrašky dlja doroslyh ta kobura dlja pistoleta

Читати кирилицею
🛵 Ščo ukraїnci zamovljaly v Glovo u 2022 roci: marky, igrašky dlja doroslyh ta kobura dlja pistoleta
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. 🛵 Ščo ukraїnci zamovljaly v Glovo u 2022 roci: marky, igrašky dlja doroslyh ta kobura dlja pistoleta
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Kompanija Glovo proanalizuvala zamovlennja korystuvačiv servisu v 1500 mistah u 25 kraїnah, sered jakyh i Ukraїna.

Rekordna kiľkisť dostavok na odnogo korystuvača v Ukraїni mynulogo roku sklala 693 zamovlennja. Najbiľšu kiľkisť zamovleń ukraїnci robljať u p’jatnycju, todi jak sered 25 kraїn, de predstavlenyj servis, najzavantaženišyj deń dlja kur’jeriv – nedilja. Najščedrišymy na čajovi korystuvači Glovo buly v Čornomorśku, Truskavci ta v Mukačevo, a u sviti najbiľše čajovyh kur’jery otrymuvaly v Horvatiї, Ispaniї ta Italiї

Jaku kuhnju obyraly ukraїnci

Najbiľšym vidkryttjam 2022 roku stala meksykanśka kuhnja — kiľkisť takyh zamovleń zrosla na 157% porivnjano z mynulym rokom. Krim togo, zris vybir blyźkoshidnoї ta italijśkoї kuhni – na 41% ta 31% vidpovidno. Zagalom upodobannja ukraїnciv zalyšajuťsja nezminnymy – ce amerykanśka, italijśka ta azijśka kuhni, a sered uljublenyh strav – burger, pica ta suši.

Dostavka neprodovoľčyh tovariv ta najdyvniši zamovlennja

Mynulogo roku suttjevo zrosla populjarnisť dostavky neprodovoľčyh tovariv. Tak, kiľkisť zamovleń u kategoriї «Tehnologiї» zbiľšylasja v 9,5 raza, a najpopuljarnišym tovarom stav USB kabeľ. U p’jať raziv častiše zamovljaly produkciju v kategoriї «Dogljad za tvarynamy», a korm dlja domašnih uljublenciv zajnjav peršu pozyciju v ćomu rozdili. Bulo zrostannja j u kategoriї «Podarunky» na 32%, a najčastiše korystuvači v Ukraїni daruvaly produkciju z kategoriї «Tovary dlja doroslyh».

Sered najcikavišyh zamovleń u Glovo – 30 arkušiv marok “Slava ZSU” z golovpoštamtu, kobura dlja pistoleta i čoboty do kolina z čolom 41 rozmiru.

Detaľniše oznajomytyś z analitykoju Glovo možna za posylannjam.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...