Reklama

Avtobusom zručniše. Try sytuaciї, koly avtobus – najkraščyj variant dlja podoroži 

Dekiľka prykladiv, jaki pidtverdžujuť, ščo avtobus – najkraščyj variant dlja podorožej, kudy b ne їhav ta jak by švydko ne pakuvav valizy mandrivnyk.
Читати кирилицею
Avtobusom zručniše. Try sytuaciї, koly avtobus – najkraščyj variant dlja podoroži 
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. Avtobusom zručniše. Try sytuaciї, koly avtobus – najkraščyj variant dlja podoroži 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Dekiľka prykladiv, jaki pidtverdžujuť, ščo avtobus – najkraščyj variant dlja podorožej, kudy b ne їhav ta jak by švydko ne pakuvav valizy mandrivnyk.

Sogodni dlja kožnogo z nas važlyvo buty mobiľnym i maty zmogu doїhaty v potribne misce z komfortom. Terminove vidrjadžennja čy zustrič iz blyźkymy – meta poїzdky dlja kožnogo bude riznoju, a oś pobažannja – shožymy. Deševi kvytky, velykyj vybir maršrutiv i možlyvisť prydbaty onlajn – try komponenty vdaloї poїzdky. Majemo dekiľka prykladiv, jaki pidtverdžujuť, ščo avtobus – najkraščyj variant dlja podorožej, kudy b ne їhav ta jak by švydko ne pakuvav valizy mandrivnyk.

Avtobusom deševše 

Ni dlja kogo ne sekret, ščo cina na avtobusni kvytky nyžča, porivnjujučy z kvytkamy na poїzd čy vytratamy dlja podoroži na vlasnomu avto. Rozgljanemo, napryklad, odyn z najbiľš populjarnyh maršrutiv Ukraїnoju vlitku – Kyїv-Odesa. Za kvytok u švydkisnomu poїzdi “Intersiti” pasažyr povynen zaplatyty vid 486 grn do 948 grn, v zaležnosti vid klasu vagonu poїzda. Kvytok na avtobus dlja togo ž maršrutu možna znajty u 2-3 razy deševše, їhnja vartisť startuje vid 280 gryveń, otož riznycja u bjudžeti na poїzdku vyhodyť značnoju. Z kožnym rokom prydbaty kvytky staje prostiše, v čomu zasluga rozvytku servisiv dlja pasažyriv. Sered najbiľš populjarnyh – BlaBlaCar, Infobus, Tickets.ua.

Šče odna perevaga avtobusiv – možlyvisť ekonomno podorožuvaty za kordon. Z poslablennjam karantynu taki poїzdky stajuť blyžčymy i reaľnišymy. Možna švydko znajty avtobus do Varšavy, Pragy, Poznani čy buď-jakogo inšogo mista i vyrušyty v podorož, značno zaoščadyvšy na aviakvytkah. Tak, napryklad, kvytok na litak zi Lvova do Poznani z peresadkoju koštuje v seredńomu 2 500 grn, a jakščo vy planujete vyrušyty v Peremyšľ z Kyjeva, to vartisť kvytka na avtobus stanovytyme blyźko 700-800 grn.

Bezlič variantiv

U sučasnomu sviti majže nemožlyvo prokontroljuvaty vse, tomu často naši plany možuť duže švydko zminjuvatyś. Tak, možna diznatysja pro terminove vidrjadžennja za deń do vyїzdu. V takyh sytuacijah potribno dijaty maksymaľno švydko. Prydbannja kvytkiv v ostannij moment – ce časta istorija dlja avtobusnyh perevezeń, i, na ščastja, častiše za vse ne je problemoju, oskiľky kvytkiv u prodažu dostatńo, ščob pidtverdyty poїzdku v ostannju hvylynu.

Takož zručnym dlja pasažyriv je te, ščo zazvyčaj je dekiľka variantiv času vidpravlennja dlja odnogo j togo ž maršrutu, ščo robyť poїzdku biľš komfortnoju ta dozvoljaje zekonomyty čas. Napryklad, vyrušyty z Kyjeva do Lvova vy možete o 00:50, o 01:00, možlyvo o 01:15, abo ž o 3:25. Jak bačymo, variabeľnisť času vid’їzdu avtobusa dozvoljaje vygraty dodatkovi hvylyny-godyny, jakyh často ne vystačaje na finaľni zbory valizy.

Doїhaty na kraj svitu

Nezvažajučy na te, ščo narazi je velyka riznomanitnisť maršrutiv ta sposobiv peresuvannja, vse ž na karti zalyšajuťsja miscja, v jaki najbiľš zručno distatyś avtobusom čy na vlasnomu avto. 

Zavitajmo do našyh susidiv? Slupśk – misto v pivničnij častyni Poľšči, ščo roztašovane nedaleko vid uzberežžja Baltijśkogo morja. Vono pryvabljuje gostej mista červono-cegljanoju nimećkoju zabudovoju kincja HIH stolittja, zamkom pomorśkyh gercogiv ta miśkoju ratušeju – neogotyčnoju pam’jatkoju, stvorenoju u 1901 roci.

Doїhaty do ńogo, napryklad, z Ivano-Frankivśka turyst može kiľkoma sposobamy:

  1. Poїzdom z Ivano-Frankivśka do Varšavy, a potim šče avtobusom vid stolyci Poľšči do Slupśka. Zagalom, pasažyr provede u dorozi blyźko 15-16 godyn.
  2. Prjamym avtobusom z Ivano-Frankivśka do Slupśka doroga zajme 8-10 godyn.

Takož varto dodaty, ščo, obyrajučy drugyj variant podoroži, pasažyr ekonomyť ne lyše čas, a j košty. Ciny na avtobusni kvytky za cym maršrutom rozpočynajuťsja vid 230 grn. Vartisť kvytka očevydno nyžča, niž jakščo rozgljadaty 1-j variant podoroži, oskiľky ce prjamyj šljah bez peresadky ta dodatkovyh vytrat.

Jakščo ž vy ne znajšly kvytky na avtobus, majemo šče odyn možlyvyj sposib zaoščadyty košty – pošuk poputnykiv na perevirenomu servisi dlja poїzdky na vlasnomu avto. Takyj variant je aktuaľnym dlja tyh, hto gotovyj platyty biľše za vidčuttja komfortu ta švydkisť peresuvannja.

Pidbir sposobu podorožuvannja – často duže indyviduaľnyj proces, jakyj zaležyť vid bagaťoh faktoriv: počynajučy vid mety poїzdky i zakinčujučy personaľnymy vymogamy do peresuvannja. Jakščo vam važlyvi – nyźka cina, velykyj vybir i švydše onlajn bronjuvannja, to ne zvolikajte ta vyrušajte na pošuky najbiľš vygidnyh dlja sebe kvytkiv razom z najbiľš zručnym dlja vas servisom dlja їh prydbannja.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...