Reklama

⚓ 9 pryčyn pryїhaty na Festyvaľ Idej do Odesy

Vže na cyh vyhidnyh vidbudeťsja Festyvaľ Idej v Odesi. Ce ukraїnśkyj format globaľnogo zahodu, ščo provodyťsja Instytutom Aspena v SŠA z 2005 roku. V Ukraїni festyvaľ projde vže vtretje, i oś dev'jať pryčyn jogo vidvidaty vid spivzasnovnyci Impact Hub Odessa Maryny Gončarenko.
   
Читати кирилицею
⚓ 9 pryčyn pryїhaty na Festyvaľ Idej do Odesy
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. ⚓ 9 pryčyn pryїhaty na Festyvaľ Idej do Odesy
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Vže na cyh vyhidnyh vidbudeťsja Festyvaľ Idej v Odesi. Ce ukraїnśkyj format globaľnogo zahodu, ščo provodyťsja Instytutom Aspena v SŠA z 2005 roku. V Ukraїni festyvaľ projde vže vtretje, i oś dev'jať pryčyn jogo vidvidaty vid spivzasnovnyci Impact Hub Odessa Maryny Gončarenko.
   

Tretij rik pospiľ v ostanni vyhidni serpnja Odesa z perlyny bilja morja, posmišky Boga ta inšyh štampiv sumnivnogo pozycijuvannja peretvorjujeťsja v intelektuaľnyj forum. Try dni krašči umy Ukraїny performatyvnogo mystectva, zbyrajuťsja tut, na Festyvali Idej, organizovanomu Impact Hub Odessa 1. Posluhaty najrozumnišyh ljudej v cij kraїni

Jakščo namagatysja opysaty dvoma slovamy «konkurentnu perevagu» Festyvalju Idej pered inšymy forumamy ta festyvaljamy, ja b skazala tak: ce najdemokratyčniša z intelektuaľnyh i najintelektuaľniša z demokratyčnyh podij v kraїni.

Lajnap spikeriv maksymaľno nablyženyj do podij mižnarodnogo rivnja.

Ščoroku my vynosymo na obgovorennja najaktuaľniši temy jak dlja ukraїnśkoї tak i dlja globaľnogo porjadku.

Napryklad, na Festyvali Idej 2019 my pogovorymo pro:

  •  – promižni rezuľtaty reformy Novoї Ukraїnśkoї Školy
  •  – majbutnje rodyny
  •  – gendernu rivnisť – zi spikerkoj TedX Barcelona
  •  – jak tehnologiї vplyvajuť na naš vybir

130 spikeriv, ponad 100 podij na 6 partnerśkyh lokacijah — muky vyboru buduť nesterpnymy! Pry ćomu, Festyvaľ Idej — vidkrytyj zahid na jakyj ne treba braty kvytok. Vhid na festyvaľ — prosto za rejestracijeju na sajti.

”2.

U ćomu roci, na vidminu vid dvoh poperednih, Festyvaľ možna pidtrymaty finansovo, otrymavšy pry ćomu status Ambasadora ta možlyvisť vidvidaty linijku zakrytyh podij. Napryklad, snidanok z organizatoramy.

3. Vidvidaty najcikaviši kreatyvni miscja Odesy

Festyvaľ Idej na te j festyvaľ, ščob rozvernutysja po vsij centraľnij častyni Odesy. Golovna lokacija festyvalju — Impakt Hab, ale ščiľna sitka podij ohopyť šče p’jať partnerśkyh lokacij: IQSpace, miśkyj restoran 4City, Muzej Sučasnogo Mystectva, galereju Invogue ta serce hipsterśkoї Odesy — Zelenyj teatr.

4. Poznajomytysja z legendarnym Zelenym teatrom

Do reči, pro ńogo. Same tut, na legendarnomu koncertnomu majdančyku prosto neba, jaka bula revitalizovana sylamy spiľnoty Impact Hub Odessa v 2015 roci (pislja majže p’jatnadcjatyričnogo zanepadu j zabuttja) vidbudeťsja vidkryttja Festyvalju.

Do reči, pro vidkryttja. 24 serpnja o 19:00 v Zelenomu bude osoblyve teplo, lampovo ta atmosferno. Minimum pafosnyh promov, maksymum radosti, spilkuvannja i koncert grupy YUKO! Pislja intelektuaľnoї naprugy peršogo dnja festyvalju tanci pid miks foľklornyh motyviv i elektroniky. Ščo može buty krašče?

6. Vidsvjatkuvaty deń Nezaležnosti v pravyľnomu misci

Peršyj deń Festyvalju tradycijno prypadaje na 24 serpnja. Vidznačyty Deń Nezaležnosti, obgovorjujučy porjadok dennyj majbutńogo dlja Ukraїny (a same taka naskrizna tema festyvalju v ćomu roci) — gidnyj vybir, čy ne tak? Do togo ž, v perervah miž aktyvnostjamy Festyvalju abo na zaveršenni dnja možna shodyty Prymorśkyj buľvar, do Djuka — vyguljaty vyšyvanku na najmasštabnišomu patriotyčnomu svjati Ukraїny, Festyvali Vyšyvanky. (Do reči, organizatory Vyšfesta — davni rezydenty Impact Hub Odessa, i my z roku v rik radijemo synergiї dvoh festyvaliv).

”7.

Festyvaľ Idej — ne tiľky intelektuaľnyj produkt, a šče i jakisnyj netvorking. Ziznajmosja sobi česno: jakym by ne buv jakisnym kontent, ne za nym my hodymo na festyvali. Čy, prynajmni, ne lyše za nym. Te, ščo v odnomu misci zberuťsja poety, včeni, filosofy 8. Ideї narodžujuťsja ne tiľky v audytorijah

Na ci try dni u nas v zapasi najriznomanitniši festyvaľni aktyvnosti. Vranci — joga bilja samogo morja. Potim možna prokačaty usvidomlenisť i nalaštuvaty sebe na deń na majndfulness-sesijah. Ljudy z ob’jektyvamy možuť vzjaty učasť u tematyčnij fotosušci — ideї čerez vizuaľni obrazy stajuť tiľky dostupniše. A osobysto ja pidu na plejbekteatr, v jakomu možna i potribno buty ne tiľky gljadačem, a j učasnykom. Їh v programi festyvalju — try!

9. Gidne zaveršennja lita

Jak ne sumno pro ce zgaduvaty, ale vyhidni, v jaki prohodyť Festyvaľ idej – ostanni, po suti, litni dni. Stań režyserom finalu svogo lita-2019. Najkraščyj setyng dlja ćogo prydumanyj v Odesi, 24-26 serpnja. Intensyvnisť i jakisť intelektuaľnoї, emocijnoї, estetyčnoї stymuljaciї buduť taki, ščo dlja usvidomlennja ćogo dosvidu potriben cilyj rik. Jakraz do nastupnogo Festyvalju idej.

Share
Написати коментар
loading...