Reklama

🔈 Podkast «Inše interv’ju»: Ženja Janovyč: pro komediju «Burštynovi kopy», Arsena Avakova ta druga-deputata 

Читати кирилицею
🔈 Podkast «Inše interv’ju»: Ženja Janovyč: pro komediju «Burštynovi kopy», Arsena Avakova ta druga-deputata 
  1. Головна
  2. Novyny
  3. 🔈 Podkast «Inše interv’ju»: Ženja Janovyč: pro komediju «Burštynovi kopy», Arsena Avakova ta druga-deputata 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Novym gerojem «Inšogo interv’ju» stav spivzasnovnyk ta aktor studiї «Mamahohotala», vykonaveć golovnyh rolej u fiľmah «Infogolik» i «Burštynovi kopy» Ženja Janovyč. U rozmovi z Volodymyrom Anfimovym Ženja rozpoviv pro vse najcikaviše, ščo zalyšylosja za laštunkamy zjomok komediї pro boroťbu z burštynovoju mafijeju, vyslovyv svoje stavlennja do kolyšńogo ministra MVS Avakova ta policiї v cilomu, a takož rozpoviv istoriju potrapljannja do parlamentu svogo kolegy i druga Romana Gryščuka.

Hočete, aby jakisnogo ukraїnomovnogo kontentu stavalo biľše? Ne zabuvajte v ńogo investuvaty! Pryjednujtesja do čudovoї spiľnoty patroniv ta patronok «Inšogo interv’ju»: patreon.com/inshe

Pro ščo šče rozpoviv Ženja Janovyč?

  • jak naspravdi znimajuť bijky v kino,
  • čomu navčyvsja zavdjaky zjomkah u «Burštynovyh kopah»,
  • v čomu osoblyvisť ukraїnśkogo gumoru,
  • jak navčytysja žartuvaty krašče,
  • na kogo z ukraїnśkyh stendaperiv radyť zvernuty uvagu,
  • čy korystuvavsja dopomogoju druga-deputata

ta bagato inšogo.

Podobajeťsja «Inše interv’ju»? Buď laska, rozkažiť pro ńogo druzjam ta zalyšte svij vidguk na Apple Podcasts!

Oś pro ščo, zokrema, rozpoviv Ženja Janovyč

  • Pro svogo personaža v komediї «Burštynovi kopy»

My speciaľno robyly jogo duže pravyľnym – vin dovirjaje tiľky sobi, vin rozumije, ščo hoče zminyty cju deržavu, u ńogo je svoї pryncypy. Majučy cej nabir jakostej, majučy baťka, jakyj kolyś takož buv v organah, ale zajmavsja vlasnym zbagačennjam, vin ne jde v teple misce v prokuraturu, a obyraje kar’jeru patruľnogo. Vypadkovo mij geroj potrapljaje ne v duže štatnu sytuaciju, pislja jakoї jogo perevodjať v Žytomyrśku oblasť, v selo Nyžni Petrivci. Vin ne rozumije, čomu tut babusi їzdjať na Lend Kruzerah, čomu bagato budynkiv šykarnyh – ce ž selo. Vyjavljajeťsja, ščo tam nelegaľno kopajuť burštyn. V hodi rozsliduvannja vin natrapljaje na mafiju, jaka cym vsim zapravljaje. Teper jogo zadača – їh peremogty.

  •  Pro kolyšńogo kolegu, jakyj stav deputatom partiї «Sluga narodu»

Ja z nym perepysujuś. Buvaje skydaju jomu jakiś video deputativ jogo frakciї, kažu «Roma, a šo tut?». A vin govoryť: «My sami tut sydymo v šoci prosto». Prosto goluby, jaki ničomu ne včaťsja. Je tam taki personaži, ale vony je faktyčno v buď-jakij partiї.

  • Pro gumorystiv

Ja dumaju, ščo kožen gumoryst nabagato sumnišyj v reaľnomu žytti, aniž zdajeťsja vam zi sceny. Meni zdajeťsja stendaperamy duže často stajuť ti ljudy, jaki majuť duže bagato dumok riznyh, jakymy їm treba dilytysja. Tomu ščo, jakščo vony ne počnuť nymy dilytysja, to prosto zijduť z rozumu.

Inši podkasty možna znajty pid speciaľnym tegom «Inše interv’ju».

Stańte sponsorom podkastu «Inše interv'ju»

Proponujemo najtrendovišyj ta najefektyvnišyj format integraciї. Za doslidžennjam Nielsen, reklama v podkasti u 4,4 raza efektyvniša za vizuaľnu reklamu.

U vypadku sponsorstva «Inšogo interv’ju» vy otrymujete podvijnu diju: audioreklama v podkasti ta vizuaľna reklama na sajti z garantovanymy peregljadamy ta prosluhovuvannjamy.

Cikavo? Dyviťsja detali za posylannjam ta pyšiť nam na poštu — [email protected]

Pro podkast «Inše interv’ju»

Vid Backstreet Boys do Bernara Verbera – za čas roboty na radio Volodymyr Anfimov uzjav ponad 200 interv’ju. Zminyvšy sferu i stavšy ekspertom z komunikacij, vin tak samo obožnjuje spilkuvatysja z cikavymy ljuďmy. Kožen geroj podkastu «Inše interv’ju» – ce osobystisť z unikaľnoju istorijeju, nezvyčnym dosvidom abo naborom znań. V rozmovi z vedučym gosti rozpovidajuť pro svoї zlety ta padinnja, peremogy ta fakapy, i najgolovniše, uroky, jaki zrobyly їh tymy, kym vony je zaraz.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...