Reklama

🔺 ZEE zbiľšyvsja v 5 raziv i dosjag novogo ATH: pryjednujtesja do Probit Exclusive i otrymujte 50% znyžku

Ne propustiť cej šans prydbaty ZEE z nyźkoju točkoju vhodu, bo agregator DEX gotujeťsja do velykyh puľsacij na prostori Defi iz zagaľnym obsjagom tranzakcij do $7B na 30 bereznja
Читати кирилицею
🔺 ZEE zbiľšyvsja v 5 raziv i dosjag novogo ATH: pryjednujtesja do Probit Exclusive i otrymujte 50% znyžku
  1. Головна
  2. Novyny
  3. 🔺 ZEE zbiľšyvsja v 5 raziv i dosjag novogo ATH: pryjednujtesja do Probit Exclusive i otrymujte 50% znyžku
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ne propustiť cej šans prydbaty ZEE z nyźkoju točkoju vhodu, bo agregator DEX gotujeťsja do velykyh puľsacij na prostori Defi iz zagaľnym obsjagom tranzakcij do $7B na 30 bereznja

Veś TVL prostir DeFI ocinjujeťsja v $50B, DEX stanovyť velyčeznyj šmatok v $19B TVL, pry ćomu obsjag torgiv u peršomu kvartali vže potroїvsja niž u 4 kvartali 2020 roku, ğruntujučyś na ostanńomu ščokvartaľnomu ogljadi CoinDesk. Faktyčno, v čyslo 2-h kraščyh dapps, zasnovanyh na aktyvnosti korystuvačiv, vhodjať jak DEX, vključajučy Uniswap, tak i PancakeSwap, jaki možuť pohvalytysja sukupnoju bazoju korystuvačiv, ščo perevyščuje 100,000.

Na peršyj pogljad, DEX ujavljajeťsja žyttjezdatnym rišennjam dlja pryhyľnykiv «ne tvoї ključi, ne tvoї monety», zavdjaky їhnij zdatnosti spryjaty povnistju bezdogannym operacijam, zberigajučy pry ćomu konfidencijni dani vyključno v rukah svoїh anonimnyh korystuvačiv.

Odnak vony stykajuťsja z velykoju kiľkistju problem, vključajučy rozriznenu likvidnisť i vkraj obmeženu masštabovanisť čerez velyčeznyj obsjag protokoliv, rozkydanyh po vśomu prostoru, a takož neperedbačuvani gazovi zbory čerez často obmeženu merežu Ethereum.

Same ci ključovi pytannja Zeeswap vyrišuje za dopomogoju sukupnogo protokolu DEX i dostupu do API dlja takyh instytutiv, jak hedž-fondy, ščob potrapyty v cej rynok i optymizuvaty likvidnisť, vodnočas jak platforma nadaje korystuvačam bezgazovi i bezkoštovni ugody ta pom’jakšuje nekerovani taktyky, taki jak frontovi ta gazovi vijny.

Zeeswap takož integruvav odne z rišeń dlja masštabuvannja verhńogo rivnja 2 v Polygon, ščob zapustyty ZeeDO, povnistju decentralizovanu platformu dlja zboru koštiv, shožu na IDO, jaka demokratyzuje šyroku učasť u perspektyvnyh blokčejn projektah za dopomogoju unikaľnoї loterejnoї systemy, v jakij može braty učasť buď-jakyj ohočyj, postavyv ZEE na steking.

Zagaľnyj rozprodaž ZEE vartistju 0.6 stav peršoju debjutnoju propozycijeju na ZeeDO, i z togo času token švydko pidnjavsja z nedavnim ATH do 3.30 dolara 7 kvitnja.

Ne propustiť cej šans prydbaty ZEE z nyźkoju točkoju vhodu, bo agregator DEX gotujeťsja do velykyh puľsacij na prostori Defi iz zagaľnym obsjagom tranzakcij do $7B na 30 bereznja.

Ključovi daty

  • Počatok pidpysky: 13 kvitnja 2021, 11:00 KST
  • Kineć pidpysky: 16 kvitnja 2021, 11:00 KST
  • Period rozpodilu: 16 kvitnja 2021, 16:00 KST

Prydbaty ZEE za 50% znyžkoju

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...