Reklama

🤨 Jak lokdaun vplynuv na oboroty zakladiv — doslidžennja Poster

Najbiľše za vse čerez lokdaun postraždaly restorany ta bary.
Читати кирилицею
🤨 Jak lokdaun vplynuv na oboroty zakladiv — doslidžennja Poster
  1. Головна
  2. Biznes
  3. 🤨 Jak lokdaun vplynuv na oboroty zakladiv — doslidžennja Poster
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Najbiľše za vse čerez lokdaun postraždaly restorany ta bary.

Vplyv lokdaunu

Vytorg ukraїnśkyh zakladiv gromadśkogo harčuvannja v perši try dni zymovogo lokdauna znyzylasja v seredńomu na 25% v porivnjanni z analogičnym periodom mynulogo roku.

Pro ce svidčať rezuľtaty doslidžennja kompaniї z avtomatyzaciї kafe i restoraniv Poster, opublikovani v Telegram-kanali kompaniї «Reve ta stogne restorator». Najbiľšyj spad prybutku sposterigajeťsja u restoraniv – 58% i bariv – 51% v porivnjanni z analogičnym periodom mynulogo roku.

Kafe i kaľjanni vtratyly 40% i 39% vytorgu vidpovidno. Pekarni – 37%, piceriї – 23%, fastfud – 14%, kondyterśki – 16%, a kav’jarni – 12% vid torišnih prodaživ.

Čytajte takož: 🤞🏻 Doslidžennja: 86% ljudej hočuť, aby svit zminyvsja pislja pandemiї, a ne buv jak raniše

Zaklady, jaki mynulogo roku orijentuvalysja tiľky na dostavku, v zymovyj lokdaun vyrosly na 5%. A biznes suši-bariv i zovsim pokazav zrostannja na 25%.

Jak zaznačyv spivzasnovnyk i CEO kompaniї z avtomatyzaciї zakladiv Poster Rodion Jerošek, pid čas peršogo lokdaunu oberty znyzylysja vidrazu ž u vsih bez vynjatku typiv biznesu, vključajučy dostavku. Za jogo slovamy ce bulo obumovleno ne rozuminnjam terminiv karantynu, vidsutnistju nalagodženyh procesiv dostavky ta informacijnoju panikoju — vse ce zmenšylo prybutok zakladiv gromadśkogo harčuvannja do 26%.

Jedyne, ščo krašče zaraz – nemaje paniky ta masovyh zakryttiv. Blyźko 30% zakladiv z našoї vybirky zumily pokazaty zrostannja v porivnjanni z mynulym rokom. V osnovnomu, ce ti zaklady, jaki zmogly nalagodyty procesy vlasnoї dostavky. Ale, v cilomu, cyfry lyše dovodjať, ščo dostavka i robota na vynos ne dozvoljajuť biľšosti restoratoriv zarobljaty i «zymovyj» lokdaun šče biľše pogiršuje sytuaciju v galuzi

Rodion Jerošek, Spivzasnovnyk i CEO kompaniї z avtomatyzaciї zakladiv Poster

Pro doslidžennja

Doslidžennja zasnovane na nepersonalizovani danyh pro prodaži blyźko 2 000 zakladiv gromadśkogo harčuvannja Ukraїny. Porivnjanni periody – 8-10 sičnja 2021 roku i 10-12 sičnja 2020 roku.

U rozrahunkah vykorystovujeťsja mediannyj pokaznyk prybutku. Mediana – ce take čyslo, ščo polovyna z elementiv vybirky biľše ńogo, a inša polovyna menše.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...