Reklama

Jak ne pomylytysja pry pokupci avto v Kyjevi

Sogodni kupyty avtomobiľ ne problema. Stolyčni avtosalony proponujuť bezlič marok transportnyh zasobiv na buď-jakyj smak i kolir.
Читати кирилицею
Jak ne pomylytysja pry pokupci avto v Kyjevi
  1. Головна
  2. Misto
  3. Jak ne pomylytysja pry pokupci avto v Kyjevi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Sogodni kupyty avtomobiľ ne problema. Stolyčni avtosalony proponujuť bezlič marok transportnyh zasobiv na buď-jakyj smak i kolir.

Sogodni kupyty avtomobiľ ne problema. Stolyčni avtosalony proponujuť bezlič marok transportnyh zasobiv na buď-jakyj smak i kolir. Čymalo propozycij i na vtorynnomu rynku: mašynu možna prydbaty čerez internet, u perekupnykiv abo na speciaľnyh majdančykah. Jakyj z variantiv krašče vybraty, jak ne pomylytysja pry zdijsnenni operaciї, ščob pokupka ne stala dlja vas rozčaruvannjam?

Vyznačytysja, jaku same mašynu vy hočete. Jakščo ce nove avto, to najlogičniše vidpravljatysja v oficijnyj salon. Jakščo ce b/v, to možna pošukaty varianty na riznyh sajtah, napryklad, «avtor» abo «RST». Ale buďte uvažni, na nyh sydyť bezlič perekupnykiv! Do togo ž, kupujučy TZ u neznajomoї ljudyny, vy nijak ne zahystyte sebe vid možlyvogo šahrajstva. Kraščyj sposib kupyty avto v Kyjevi – zvernutysja v «UkrAVTO» za posylannjam https://autosamithark.ukravto.ua/ru/. Firma je oficijnym dylerom bezliči torgovyh marok. Tam možna vybraty novyj transportnyj zasib, oformyty na ńogo garantiju, provesty test-drajv i otrymaty jakisni servisni poslugy pry neobhidnosti.

Na ščo zvertaty uvagu

Perš niž vyrušaty v salon, vam potribno zrozumity, jaku same mašynu vy hočete, dlja čogo vona bude vykorystovuvatysja. Vrahovujte nastupni njuansy:

  1. Jakščo vy budete їzdyty po Kyjevu, de postijni probky i problemy z parkuvannjam, vybyrajte ščoś kompaktne i manevrenyj. Možna kupyty smart abo hetčbek. Ce optymaľni varianty dlja mista.
  2. Jakščo planujeťsja vozyty kiľka ljudej i periodyčno peremiščaty vantaži, to krašče vybraty sedan. Vin dosyť komfortnyj i prostoryj, ščob v ńomu rozmistylosja 4 ljudyny z sumkamy.
  3. Dlja simejnyh poїzdok najkrašče pidijde universal. Ce velykyj avtomobiľ, v jakyj pomistyťsja vsja sim’ja.
  4. Dlja bezdorižžja i gruntovok optymaľnym vyborom stane krosover z vysokym klirensom.
  5. Dlja roboty v taksi abo dlja kur’jerśkoї služby potribna modeľ z prostorym salonom i bagažnykom, a takož z potužnoju pidviskoju, adže їzdyty dovedeťsja bagato. I ne zavždy za jakisnymy dorogamy.

Dlja poїzdok na dovgi vidstani rekomendujeťsja vybyraty ščoś prostore, z kondycionerom, kruїz-kontrolem i inšymy polegšujuť vodinnja systemamy. Dlja mista potribna zahyščena mašyna. Za statystykoju, same v naselenyh punktah vidbuvajeťsja biľšisť avarij.

Ščo dali

Koly vy vyznačylysja z vyrobnykom i typom avtomobilja, vam potribno pryjty v salon «UkrAVTO» v Kyjevi. Povidomte menedžeru vsju neobhidnu informaciju, vin dopomože vam vybraty vidpovidnu modeľ mašyny. Sprobujte kiľka riznyh variantiv: Posyďte vy v nyh, vidčujte, naskiľky vony komfortni same dlja vas, provediť test-drajv.

Jakščo vas vse vlaštovuje, to perehoďte do nastupnogo kroku – ukladajte ugodu kupivli-prodažu. Prydbaty mašynu v «UkrAVTO» možna riznymy sposobamy: splatyvšy vidrazu vsju sumu gotivkoju abo perekazom, oformyvšy lizyng abo kredyt. Vrahovujte, ščo pidsumkovyj rozrahunok bude vyšče, niž vartisť TZ v cinnyku, tomu ščo potribno bude oformyty strahovku, vnesty dani v tehpasport ta in.

Koly vse vykonano, pidpysujeťsja dogovir kupivli-prodažu. Vin je typovym, ale vse-taky rekomendujemo jogo vyvčyty, ščob rozumity vidpovidaľnisť storin, jaki poslugy vam pokladeni. Potim vidbuvajeťsja procedura rozrahunku, oformljajuťsja neobhidni dokumenty, ključi peredajuťsja novomu vlasnyku.

Nastupnyj krok – vidviduvannja najblyžčogo MREV dlja postanovky avto na oblik i dooformlennja dokumentiv. Pislja ćogo vy stanete povnocinnym vlasnykom transportnogo zasobu i zmožete vykorystovuvaty jogo za pryznačennjam.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...