Reklama

🌳 Na VDNG oblaštuvaly platnyj vhid, de možna zalyšaty groši za bažannjam

Bezkoštovnyj vhid tež zalyšyťsja.
Читати кирилицею
uk.wikipedia.org
🌳 Na VDNG oblaštuvaly platnyj vhid, de možna zalyšaty groši za bažannjam
  1. Головна
  2. Misto
  3. 🌳 Na VDNG oblaštuvaly platnyj vhid, de možna zalyšaty groši za bažannjam
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Bezkoštovnyj vhid tež zalyšyťsja.

VDNG ta novyj vhid

Zavtra na centraľnomu vhodi do Ekspocentru počne pracjuvaty aľternatyvnyj «Vhid do zmin», za dopomogoju jakogo možna bude zrobyty vnesok na rozvytok kompleksu.

Golovna ideja — zalučyty do zmin usih nebajdužyh gostej Ekspocentru, peretvoryty rekonstrukciju paviľjoniv i dobroustrij kompleksu na velyke suspiľne dilo j razom pokraščyty misce, jake vže stalo znakovym ne tiľky dlja Kyjeva, a i dlja vsijeї kraїny.

Jakščo gosti kompleksu takož dolučaťsja do velykoї transformaciї — Ekspocentr počne rozvyvatysja značno švydše, a na jogo terytoriї z’javyťsja šče biľše možlyvostej dlja rozvytku malogo biznesu ta novi roboči miscja.

Čytajte takož: 👨🏼‍🔬 Ščo pokaže vidviduvačam «Muzej nauky» pislja vidkryttja

Jak ce pracjuje

Vidteper potrapyty na terytoriju VDNG bude možlyvo dvoma sposobamy — bezkoštovno, jak i raniše, abo skorystavšyś blagodijnym propusknym punktom «Vhid do zmin».

Obyrajučy ostannij — gosti kompleksu zmožuť zrobyty vnesok na rozvytok Ekspocentru. Jaku same sumu splačuvaty za vhid, kožen bude vyrišuvaty osobysto. Na aľternatyvnomu vhodi roztašujuť try turnikety z riznoju vartistju — 30, 60 abo 100 gryveń.

Projty čerez odyn z nyh možna bude, rozrahuvavšyś platižnoju kartkoju. Usi košty vid platnogo vhodu bude avtomatyčno pererahovano do bjudžetu Ekspocentru z ciľovym pryznačennjam.

Usi zarobleni vid dijaľnosti košty sprjamovujeťsja vyključno na pidtrymannja ta vidnovlennja zastariloї infrastruktury Ekspocentru, remonty, dobroustrij terytoriї, dogljad za lisoparkovoju zonoju, abo na pogašennja podatkovyh borgiv, jaki bulo nakopyčeno kompleksom z 2009 po 2015 roky. Prote my usvidomljujemo, ščo na žaľ, dlja dynamičnyh zmin na krašče lyše vlasnyh resursiv nam nedostatńo i proponujemo kožnomu vidviduvaču dolučytysja j dopomogty nam zminjuvaty VDNG na krašče vže śogodni.

Jevgen Muškin, Generaľnyj dyrektor Nacionaľnogo kompleksu «Ekspocentr Ukraїny»

Takož my vže raniše robyly fotoprojekt: ekskursiї na VDNG — diznajteś istoriju ta tajemnyci Ekspocentru.? Fotoprojekt: ekskursiї na VDNG — diznajteś istoriju ta tajemnyci Ekspocentru 

 

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...