Reklama

⭐️ «Uber Pro»: Uber predstavljaje novu programu vynagorod dlja vodiїv v Ukraїni

Kompanija predstavyla speciaľnu programu vynagorod Uber Pro, ščob vidznačyty jakisnu robotu vodiїv, dopomogty їm u dosjagnenni vlasnyh cilej jak u profesijnomu, tak i v osobystomu žytti, a takož pidtrymaty jak pid čas roboty, tak i poza її mežamy.
Читати кирилицею
⭐️ «Uber Pro»: Uber predstavljaje novu programu vynagorod dlja vodiїv v Ukraїni
  1. Головна
  2. Novyny
  3. ⭐️ «Uber Pro»: Uber predstavljaje novu programu vynagorod dlja vodiїv v Ukraїni
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Kompanija predstavyla speciaľnu programu vynagorod Uber Pro, ščob vidznačyty jakisnu robotu vodiїv, dopomogty їm u dosjagnenni vlasnyh cilej jak u profesijnomu, tak i v osobystomu žytti, a takož pidtrymaty jak pid čas roboty, tak i poza її mežamy.

«Uber Pro»

Za dopomogoju programy Uber Pro vodiї možuť otrymuvaty speciaľni vynagorody, jaki buduť dopomagaty їm z korystju vykorystovuvaty svij čas. Vona nadaje cinni perevagy, vid znyžok na medyčne obslugovuvannja, strahuvannja avtomobilja i do propozycij z osobystogo rozvytku. Krim vže isnujučyh perevag, takyh jak švydke otrymannja zamovleń v aeroportah abo priorytetna pidtrymka, kompanija teper predstavljaje novi vynagorody.

V ramkah programy Uber Pro vodiї možuť otrymuvaty nagorody, jaki dopomožuť їm pid čas roboty. Do nyh vidnosjaťsja speciaľni znyžky na palyvo na stancijah OKKO, Motto, Shell, «BRSM-Nafta» abo Glusco. Krim togo, Uber takož spivpracjuje z kompanijamy Universalna i «Elit», ščob vodiї mogly otrymuvaty znyžky na tehnične obslugovuvannja i zapčastyny dlja avtomobiliv.

Biľše togo, vodiї zmožuť otrymuvaty priorytetnu pidtrymku v zastosunku Uber, zamovlennja v aeroportah, a takož dostup do dodatkovoї funkciї «Punkty pryznačennja», jaka dozvoljaje їm otrymuvaty zapyty na poїzdky tiľky v potribnomu naprjamku. Їm takož bude pokazana dodatkova informacija pro tryvalisť ta naprjamok buď-jakoї majbutńoї poїzdky, perš niž vony її pryjmuť. Biľš detaľnu informaciju možna znajty tut.

Z programoju Uber Pro, my hočemo nadaty vodijam dodatkovi perevagy, taki jak znyžky na palyvo i obslugovuvannja avtomobiliv, a takož dostup do ekskljuzyvnyh funkcij v dodatku, ščob vony zalyšalysja v bezpeci i mogly maksymaľno vykorystovuvaty svoju aktyvnisť u dorozi i poza її mežamy.

Georgij Sokoljanśkyj, Glava z rozvytku Uber v Centraľnij i Shidnij Jevropi

Jak pracjuje programa

Uber Pro — ce bagatorivneva systema vynagorod partneriv z čotyrma statusamy: Blue, Gold, Platinum i Diamond. Vsi vodiї, pidključyvšyś do Uber Pro, avtomatyčno otrymajuť status Blue.

Ščob otrymaty dostup do nagorod na rivnjah Gold, Platinum abo Diamond, vodijam neobhidno pidtrymuvaty rejtyng ne menše 4,85 zirky i nyźkyj riveń skasuvannja zamovleń. Vodiї zarobljajuť baly za kožnu poїzdku protjagom fiksovanogo 3-misjačnogo periodu, pislja čogo otrymujuť status. Vodiї otrymujuť odyn bal za poїzdku i try baly za poїzdku v godyny pik.

Čytajte takož: 💸 Expirenza čajovi: vyjšov servis, ščo dozvoljaje perekazuvaty čajovi bezposeredńo na kartku

Vodiї možuť oznajomytyś z programoju Uber Pro, pobačyty dostupni nagorody i vidslidkovuvaty progres u dosjagnenni svoїh cilej bezposeredńo v rozdili nagorod svogo zastosunku. Korystuvači takož zmožuť bačyty status vodija v Uber Pro pid čas zamovlennja poїzdky v programi.

Jakščo vodiї ne zdijsnjujuť poїzdky abo vidmovljajuťsja vid učasti v programi — ce ne nese dlja nyh negatyvnyh naslidkiv. Ce programa vynagorod dlja vodiїv-partneriv, jaka sprjamovana na pokraščennja dosvidu vodiїv v programi Uber.

Skorystatyś poslugamy Uber možna za posylannjam.

Takož my vže raniše pysaly? Ukraїnśki pereviznyky opublikuvaly zakonoprojekt pro legalizaciju ukraїnśkogo rynku taksi, jak ukraїnśki pereviznyky opublikuvaly zakonoprojekt pro legalizaciju ukraїnśkogo rynku taksi.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...