Reklama

📈 TikTok nazdoganjaje za peregljadamy YouTube — doslidžennja

Doslidžennja provodyloś na danyh simej z tŕoh kraїn.
Читати кирилицею
📈 TikTok nazdoganjaje za peregljadamy YouTube — doslidžennja
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. 📈 TikTok nazdoganjaje za peregljadamy YouTube — doslidžennja
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Doslidžennja provodyloś na danyh simej z tŕoh kraїn.

TikTok ta YouTube

Dity počaly biľše času provodyty za peregljadom video v TikTok. Vidtak, dity vikom vid čotyŕoh do 15 rokiv v seredńomu vytračajuť 85 hvylyn na deń, peregljadajučy video YouTube, u porivnjanni z 80 hvylynamy na deń, provedenymy v TikTok.

Doslidžennja provodyloś za danymy ščoričnogo zvitu Qustodio. Informaciju nadaly 60 000 simej z SŠA, Velykobrytaniї ta Ispaniї. Takož doslidžennja ohopljuje dytjači zvyčky v interneti z ljutogo 2019 po kviteń 2020 roku ta vrahovuje kryzu, pov’jazanu z COVID-19.

Sogodni zastosunkom YouTube korystujuťsja 69% amerykanśkyh ditej, 74% ditej v Brytaniї ta 88% ditej v Ispaniї. Tym časom zastosunok dlja ditej molodšogo viku YouTube Kids vykorystovuje lyše 7% ditej u SŠA, 10% ditej u Brytaniї ta majže vzagali ne vykorystovujuť v Ispaniї.

Čytajte takož: 💸 TikTok za misjać zarobyv biľše niž YouTube ta Tinder — doslidžennja

Na počatku 2020 roku dity v SŠA vytračaly 86 hvylyn na YouTube v deń, ščo zmenšylosja z 88 hvylyn u 2019 roci. U Velykobrytaniї dity dyvljaťsja 75 hvylyn na deń, v porivnjanni z 77 hvylynamy v 2019 roci. A v Ispaniї dity dyvljaťsja 63 hvylyn na deń, ščo znyzylosja z 66 hvylyn u 2019 roci.

Častkovo znyžennja zagaľnoї kiľkosti času na YouTube može buty pov’jazane zi zrostannjam času, ščo dity provodjať u TikTok.

Mynulogo roku TikTok uvijšov do p’jatirky najpopuljarnišyh zastosunkiv u vśomu sviti, jaki ne naležaly Facebook, i vin nadali prodovžuje pokraščuvaty svoї pozyciї.

Z travnja 2019 po ljutyj 2020 roku serednij čas, ščo dity provodyly v TikTok, zris na 116% u SŠA do 82 hvylyn, u Velykobrytaniї — na 97% do 69 hvylyn, a v Ispaniї — na 150% do 60 hvylyn.

U ljutomu 2020 roku 16,5% amerykanśkyh ditej vykorystovuvaly TikTok, trohy vidstavšy na 20,4% vid Instagram i vyperedžajučy na 16% Snapchat. U Velykobrytaniї ta Ispaniї 17,7% ta 37,7% ditej korystuvalysja TikTok vidpovidno.

Čas, vytračenyj na TikTok, zbiľšyvsja i pid čas pandemiї COVID-19. Napryklad, v SŠA serednje vykorystannja TikTok u ditej dosjagalo 95 hvylyn na deń, u porivnjanni z YouTube vidsajučy lyše na dvi hvylyny — 97 hvylyn na deń.

Takož my vže raniše pysaly?? Je riznycja! Čomu mova maje značennja naviť u TikTok (eksperyment redakciї), čomu mova maje značennja naviť u TikTok (eksperyment redakciї).

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...