Reklama

CreditPlus provodyť masštabnu novoričnu promo-akciju

Klijenty servisu CreditPlus majuť unikaľnu možlyvisť vzjaty učasť v Novoričnoї akciї. Vsi, hto oformyť kredyt na ćomu onlajn servisi z 15 lystopada 2019 roku po 15 sičnja 2020 roku, zmožuť vygraty odyn z 50-ty cinnyh pryziv.
Читати кирилицею
CreditPlus provodyť masštabnu novoričnu promo-akciju
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. CreditPlus provodyť masštabnu novoričnu promo-akciju
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Klijenty servisu CreditPlus majuť unikaľnu možlyvisť vzjaty učasť v Novoričnoї akciї. Vsi, hto oformyť kredyt na ćomu onlajn servisi z 15 lystopada 2019 roku po 15 sičnja 2020 roku, zmožuť vygraty odyn z 50-ty cinnyh pryziv.

Tradycijno naperedodni novoričnyh svjat bagato kompanij provodjať riznomanitni promo-akciї, i proponujuť svoїm klijentam unikaľnu možlyvisť pryjnjaty v nyh učasť ta otrymaty novorični podarunky.

U ćomu roci kompanija Moneyveo odna z peršyh ogolosyla pro novoričnu akciju pid nazvoju GRAJ JaK #KRASAVA. Zgidno z pravylamy cijeї akciї rozigraš pryziv (televizory, komp’jutery i gadžety) vidbuvatymeťsja ščop’jatnyci. Vzjaty učasť v akciї zmožuť usi klijenty, jaki skorystalysja poslugamy kredytuvannja na sajti Moneyveo. Termin provedennja akciї – lystopad 2019 roku.

Pro svoju Novoričnoї akciї z rozigrašem 50-ty pryziv zajavyla i kompanija CreditPlus. Perelik podarunkiv vključaje supersučasni gadžety, televizory, smartfony, navušnyky:

  1. 4K televizor LG43UK – 5 št.
  2. Igrova konsoľ PlayStation 4 Pro 1TB – 5 št.
  3. Smartfon Xiaomi Redmi Note 8 4/64Gb – 10 št.
  4. Akustyčna systema JBL Charge 4 – 10 št.
  5. Smart godynnyk Amazfit GTR 47mm – 10 št.
  6. Navušnyky Xiaomi Redmi Airdots – 10 št.

Dlja učasti v novoričnomu rozigraši pryziv vid CreditPlus dostatńo oformyty švydkyj kredyt na buď-jaku sumu na protjazi dvoh misjaciv z 15.11.2019 roku. Vyznačennja peremožciv bude provodytysja za dopomogoju randomnogo generatora vypadkovyh čysel. Imena pryzeriv buduť opryljudneni na sajti CreditPlus. Umovamy akciї peredbačajeťsja opoviščennja telefonnym dzvinkom peremožciv akciї menedžeramy kompaniї.

Informacija pro kompaniju Credit Plus

CreditPlus – je odnym z najbiľš zatrebuvanyh servisiv onlajn kredytuvannja v Ukraїni Poslugamy z kredytuvannja na sajti Credit Plus možuť skorystatysja vsi gromadjany Ukraїny vid 18 do 65 rokiv. Proces oformlennja kredytu zajme ne biľše 7 hv, pry ćomu bude neobhidno maty minimaľnyj paket dokumentiv: pasport gromadjanyna Ukraїny ta identyfikacijnogo kodu. Dodatkovo do dokumentiv neobhidno maty kartu buď-jakogo banku i gadžet z dostupom v internet.

Dlja novyh klijentiv proponujuťsja piľgovi umovy kredytuvannja: suma kredytuvannja – do 10000 grn procentna stavka – 0,01%, termin – do 30 dniv. Klijenty, jaki zvertajuťsja povtorno v CreditPlus, zmožuť kredytuvatysja na zagaľnyh standartnyh pidstavah.

Share
Написати коментар
loading...