Reklama

Ukraїnśka kryptobirža Kuna vyhodyť na novi rynky, anonsuje onovlennja

Ukraїnśka birža kryptovaljut Kuna, zasnovana u 2014 roci, svjatkuje p'jatyriččja, v zv'jazku z čym zrobyla kiľka anonsiv.
Читати кирилицею
Ukraїnśka kryptobirža Kuna vyhodyť na novi rynky, anonsuje onovlennja
  1. Головна
  2. Krypto
  3. Ukraїnśka kryptobirža Kuna vyhodyť na novi rynky, anonsuje onovlennja
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ukraїnśka birža kryptovaljut Kuna, zasnovana u 2014 roci, svjatkuje p'jatyriččja, v zv'jazku z čym zrobyla kiľka anonsiv.

Birža rozšyrjujeťsja na kraїny SND, sered jakyh Biloruś, Kazahstan i Virmenija, a takož pryhodyť do Gruziї ta Tureččyny. Okrim ćogo, anonsuvaly inši onovlennja.

Ščo zminylosja

Skoro na kriptobirži KUNA torguvatymuť novymy valjutnymy paramy. Rozrobnyky takož onovyly sajt i ajdentyku — prezentuvaly novyj logotyp i firmovyj šryft, a takož predstavyly nove unifikovane API dlja stvorennja torgovyh robotiv.

Z počatku bereznja dlja korystuvačiv birži stav dostupnyj Kuna Code PRO — instrument dlja bezpečnogo i myttjevogo provedennja ugod bez komisiї miž korystuvačamy birži, a takož pozabiržovogo prostoru. Servis dozvoljaje stvorjuvaty imenni kody z metoju zahystu vid potrapljannja v čuži ruky, vstanovljuvaty dovirčyj period — termin, protjagom jakogo korystuvač ne zmože skasuvaty kod, a takož stvorjuvaty їh v buď-jakij valjuti, jaka predstavlena ​​na birži.

Uže v kinci bereznja my zapustymo mobiľnyj dodatok dlja IOS i Android i referaľnu programu, jaka nadasť trejderam birži dodatkovi bonusy i možlyvosti, vidkryjemo Kuna Academy, a takož zrobymo dostupnymy novi torgovi pary.

Myhajlo Čobanjan, zasnovnyk Kuna

Okrim togo, rozrobnyky planujuť vypustyty mobiľnyj zastosunok dlja iOS ta Android.

U zv’jazku zi zrostannjam kiľkosti trejderiv bulo pryjnjato rišennja zbiľšyty vdviči komandu služby pidtrymky, a її robotu zrobyly cilodobovoju ta muľtymovnoju, vključajučy anglijśku movu. Krim togo, trejdery možuť otrymuvaty dopomogu, a takož povidomlennja pro novyny birži v Telegram.

Kožen korystuvač može popovnyty rahunok za dopomogoju buď-jakoї bankivśkoї karty, čerez dovirenyh ljudej abo vykorystovuvaty servisy onlajn-oplaty. Zarahuvannja ta znjattja koštiv vidbuvajuťsja momentaľno. A v kinci bereznja buduť dostupni novi sposoby vvedennja Perfect Money i Payeer.

Share
Написати коментар
loading...