Reklama

V Ukraїni zapustjať izraїľśkyj servis elektronnyh čekiv

Izraїľśkyj servis elektronnyh čekiv Weezmo ogolosyv pro zapusk v Ukraїni, peredaje AIN.UA. Vže pracjuje versija sajtu dlja Ukraїny
Читати кирилицею
V Ukraїni zapustjať izraїľśkyj servis elektronnyh čekiv
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. V Ukraїni zapustjať izraїľśkyj servis elektronnyh čekiv
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Izraїľśkyj servis elektronnyh čekiv Weezmo ogolosyv pro zapusk v Ukraїni, peredaje AIN.UA. Vže pracjuje versija sajtu dlja Ukraїny

Jak povidomyly vydannju v kompaniї, kompanija Weezmo, jaka prodaje dlja magazyniv poslugu elektronnyh čekiv, zbyrajeťsja vidkryty ukraїnśkyj ofis jak v inšyh kraїnah.

Jak pracjuje servis elektronnyh čekiv

Dlja togo, ščob skorystatysja systemoju, potribno vstanovyty programne zabezpečennja Weezmo. Rozrobnyky govorjať, ščo programa ne vymagaje integraciї abo nalaštuvannja i pracjuje z buď-jakym POS-terminalom. Koly POS drukuje ček pislja pokupky, Weezmo konvertuje kvytanciju v elektronnyj ček i kasyr može zaproponuvaty pokupcevi vybraty: hoče vin otrymaty elektronnyj ček abo paperovyj — abo i te, j inše.

Jakščo klijent vybyraje elektronnyj ček, to kasyr vvodyť mobiľnyj nomer i posylannja na ček vidpravljajeťsja pokupcevi za dopomogoju SMS. Jakščo v magazyni pracjuje programa lojaľnosti i vona integrovana z Weezmo, cej krok dlja identyfikovanyh klijentiv možna propuskaty. Čeky možuť vysylaty na poštu ta v mesendžery. Ček — interaktyvnyj, tobto v ńomu možna rozmiščuvaty reklamu, speciaľni propozyciї, zbyraty vidguky toščo. Koly klijent vidkryvaje ček, formujeťsja peršyj cookie-fajl. Servis zbyraje dani vid kožnoї pokupky i stvorjuje profiľ klijenta v systemi. Ci dani potim možna bude vykorystovuvaty v marketyngovyh aktyvnostjah. Programne zabezpečennja kompaniї prodajeťsja za modellju SaaS. Oplata za točkamy prodažu skladaje blyźko $15-20 za točku, v zaležnosti vid obsjagu opraćovanyh danyh.

V Ukraїni, z ogljadu na osoblyvosti zakonodavstva, elektronni čeky poky ne je povnocinnoju zaminoju paperovyh. «Zaraz nemaje popravok do zakonu «Pro zastosuvannja rejestratoriv…», de jšlosja b pro elektronni čeky. Tiľky do kincja 2019 roku DFS planuje perejty na elektronni čeky, do ćogo času i bude pidgotovlena ​​pravova baza. My možemo publikuvaty na čeku vsju neobhidnu za zakonom informaciju, ale dlja zručnosti klijenta v elektronnomu čeku je posylannja na oryginaľnyj ček u PDF. Dani za čekom možna perevirjaty za dopomogoju servisu DFS», — prokomentuvaly AIN.UA v kompaniї.

Servis rozrahovanyj perš za vse na oflajn-rozdrib, u jakij, na vidminu vid internet-magazyniv, majže nemaje instrumentiv zboru analityky pro klijentiv i prydbani tovary.

Ščo vidomo pro kompaniju Weezmo 

Rozrobnyk servisu zasnovanyj u 2014 roci v Izraїli. Blyźko roku tomu kompanija zapustyla pilotni proekty v Izraїli. Sered klijentiv  — Pizza Hut, Ikea, Sabon, H&M. V Izraїli u kompaniї stanom na grudeń 2018 roku — 2 mln unikaľnyh korystuvačiv. Kompanija vyhodyť na mižnarodnyj rynok, zokrema — v SŠA i Avstraliї, de zapuščeni kiľka pilotnyh proektiv, sered nyh — KFC i Dominos. Zagalom za čas isnuvannja servisu obrobleno blyźko 5 mlrd čekiv.

Nagadajemo, DFS zapustylaDFS zapustyla testovu versiju elektronnogo čeka i jogo perevirku v e-kabineti testovu versiju elektronnogo čeka i jogo perevirku v elektronnomu kabineti platnyka podatkiv.

Share
Написати коментар
loading...