Reklama

Fiľm pro kuľtovyj ukraїnśkyj rok-gurt vyklaly na YouTube

Pryvit/media&production 26 lystopada vyklaly muzyčnyj dokumentaľnyj fiľm «Dymna Sumiš: miž peklom i rajem» u viľnyj dostup. U stričci rozpovidajeťsja pro stanovlennja kuľtovogo ukraїnśkogo gurtu ta jogo povernennja na muzyčnu scenu
Читати кирилицею
Fiľm pro kuľtovyj ukraїnśkyj rok-gurt vyklaly na YouTube
  1. Головна
  2. Kino i serialy
  3. Fiľm pro kuľtovyj ukraїnśkyj rok-gurt vyklaly na YouTube
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Pryvit/media&production 26 lystopada vyklaly muzyčnyj dokumentaľnyj fiľm «Dymna Sumiš: miž peklom i rajem» u viľnyj dostup. U stričci rozpovidajeťsja pro stanovlennja kuľtovogo ukraїnśkogo gurtu ta jogo povernennja na muzyčnu scenu

Do dokumentaľnogo fiľmu «Dymna Sumiš: miž peklom i rajem» uvijšly interv’ju z učasnykamy gurtu, speciaľno zapysani muzyčni lajvy ta zjomky z koncertiv riznyh časiv.

Ščo vidomo pro fiľm ta jogo zjomky

Prem’jera kartyny vidbulasja v lystopadi 2017-go, šče do rozpadu gurtu. Za slovamy znimaľnoї komandy, opublikovana na sajti versija fiľmu vidriznjajeťsja vid peršoї redakciї lyše odnijeju detallju. Utim, avtory ne utočnjujuť, jakoju same.

Prodjuserka i scenarystka fiľmu Julianna Slipčenko rozpovila media-proektu, jak vynykla ideja fiľmu:

— V lypni 2017-go naša komanda  dopraćovuvala ostanni tyžni na hromadske.ua i meni jak prodjuserci naprjamu «Gromadśke Kuľtura» napysav Sergij Martynov (gitaryst gurtu «Dymna Sumiš»). Vin pocikavyvsja, čy znimaje naša komanda proekt studijnyh lajviv Stage 13 i čy može «Dymna» pryjty do nas na zjomky. Ja vidpovila, ščo my pokydajemo kanal, ale v nas buv čudovyj format lajviv «Deinde» i my mogly b prydumaty ščoś u shožomu naprjamku. Na toj moment my z častynoju komandy «Gromadśke Kuľtura» vže gotuvaly koncept svogo proektu Pryvit/media&production i podumaly, ščo startuvaty z klasnymy lajvamy dlja gurtu, jakyj 6 rokiv ne vystupav v Ukraїni, bulo b kruto. Dali vse — jak v tumani. My prydumaly koncepciju lajviv na barži, vidznjaly dekiľka koncertiv «Dymnoї» i zrozumily, ščo tut ne vystačaje trišky interv’ju. Slovo za slovo i vyjšov fiľm. Jakyj, do togo ž, pidtrymaly naši druzi KyivMusicFilm i vlaštuvaly pokazy v kino u Kyjevi, Lvovi, Harkovi j Odesi.

Za slovamy Slipčenko, dlja neї ce — dosyť osobysta istorija, adže vona sluhala gurt šče do vid’їzdu Saši Čemerova (frontmena gurtu «Dymna Sumiš») do SŠA: «Moje vidčuttja, ščo vidbuvajeťsja ščoś važlyve, nasampered dlja ljudej, jaki fanatily vid gurtu, i pidštovhnulo do rozuminnja formatu — dokumentuvannja momentu, ščo stajeťsja vperše i vostannje».

Do slova, raniše my pysalyKlip gurtu KAZKA za dobu zibrav 500 tys peregljadiv na YouTube pro gurt KAZKA, jakyj prodovžuje byty rekordy na YouTube. 25 veresnja na oficijnomu kanali gurtu z’javylasja nova videorobota na pisnju «PLAKALA», i vže za dobu kiľkisť peregljadiv sjagnula 595 tysjač.

Share
Написати коментар
loading...