Reklama

Ukraїna rozmistyla jevroobligacij na $2 mlrd — ZMI

Ukraїna rozmistyla 2 vypusky jevroobligacij na zagaľnu sumu blyźko $2 mlrd, povidomljaje «UNIAN», posylajučyś na džerelo na rynku
Читати кирилицею
Ukraїna rozmistyla jevroobligacij na $2 mlrd — ZMI
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. Ukraїna rozmistyla jevroobligacij na $2 mlrd — ZMI
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ukraїna rozmistyla 2 vypusky jevroobligacij na zagaľnu sumu blyźko $2 mlrd, povidomljaje «UNIAN», posylajučyś na džerelo na rynku

Kraїna rozmistyla 5,25-rični jevroobligaciї na $750 mln i 10-rični — na $1,25 mlrd (z prybutkovistju 9,75% ričnyh).

Ščo pro ce vidomo

Za slovamy spivrozmovnyka agentstva, popyt investoriv perevyščyv obsjag rozmiščennja v dva z polovynoju razy, skladajučy blyźko $5 mlrd.

Ministerstvo finansiv Ukraїny 24 serpnja 2018 roku provelo pryvatne rozmiščennja korotkostrokovyh obligacij zovnišnih deržavnyh pozyk na $725 mln z terminom pogašennja v 2019 roci pid 9,1% ričnyh. Rokom raniše, u veresni 2017 roku, Ukraїna uspišno rozmistyla jevroobligaciї na $3 mlrd pid 7,375% ričnyh.

Za informacijeju Ministerstva finansiv, obsjag majbutnih vyplat Ukraїny po zovnišńomu deržavnomu borgu v četvertomu kvartali potočnogo roku stanovyť ekvivalent $610 mln. Za ocinkamy mižnarodnogo rejtyngovogo agentstva S & P Global Ratings, urjadu Ukraїny v 2019-2020 rokah naležyť zdijsnyty vyplaty za zovnišnimy zobov’jazannjamy na sumu blyźko $5,5 mlrd, ščo stanovyť pryblyzno 4,5% VVP kraїny.

Do slova, rozmiščennjaRozmiščennja v Ukraїni jevroobligacij vyznaly najkraščoju ugodoju roku Ukraїnoju jevroobligacij na $3 mlrd vyznano najkraščoju tranzakcijeju 2017 roku v kraїnah Centraľnoї Jevropy, Blyźkogo Shodu j Afryky. Pro ce jdeťsja v ščoričnomu ogljadi mižnarodnyh rynkiv kapitalu vydannja Global Capital.

Share
Написати коментар
loading...