Reklama

Zirky Golivudu stanuť prodjuseramy stričky ukraїncja

Bred Pitt i Darren Aronofski sprodjusujuť fiľm ukraїnśkogo režysera, peredaje Variety
Читати кирилицею
Zirky Golivudu stanuť prodjuseramy stričky ukraїncja
  1. Головна
  2. Kino i serialy
  3. Zirky Golivudu stanuť prodjuseramy stričky ukraїncja
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Bred Pitt i Darren Aronofski sprodjusujuť fiľm ukraїnśkogo režysera, peredaje Variety

Ukraїnśkyj režyser Myroslav Slabošpyćkyj znime fiľm «Tygr» za knygoju kanadśkogo žurnalista Džona Vejllanta. Prodjuserom stričky stanuť kompaniї režysera Darrena Aronofski Protozoa i aktora Breda Pitta Plan B.

Ščo vidomo pro fiľm 

Focus Features prydbav prava na ekranizaciju knygy v 2010 roci. Spočatku peredbačalosja, ščo režyserom stane Darren Aronofski, a Bred Pitt zigraje v ńomu golovnu roľ. Odnak Aronofski ta Pitt vyrišyly vystupyty prodjuseramy, a režyserom stav ukraїneć.

Tryvalyj čas fiľm buv u pidvišenomu stani, ale neščodavnja prezentacija zmusyla studiju ta prodjuseriv zadumatysja pro počatok її vyrobnyctva. Podiї knygy vidbuvajuťsja na Sybirśkij rivnyni, de ljudy vvirvalysja v seredovyšče prožyvannja amurśkyh tygriv, i odyn tygr daje vidsič neprohanym gostjam. A ljudy vidkryvajuť na ńogo poljuvannja.

 Myroslav Slabošpyćkyj – ukraїnśkyj režyser, najbiľš vidomyj za  korotkym metrom «Gluhota» i «Jaderni vidhody», a takož stričkoju «Plem’ja», prem’jera jakoї vidbulasja v 2014 roci na Kannśkomu festyvali.

Do reči, jakščo poljubljajete krasyve erotyčne kino, zagljadajte v našu dobirku7 garjačyh klasyčnyh fiľmiv dlja peregljadu na vyhidnyh  7 garjačyh fiľmiv dlja peregljadu na vyhidnyh.

Share
Написати коментар
loading...