Reklama

Aviakompanija SkyUp povidomyla pro zapusk reguljarnyh rejsiv

Aviakompanija SkyUp, jaka pozycionuje sebe jak peršyj nacionaľnyj lou-kost, vidklala na zymovyj period počatok vykonannja reguljarnyh rejsiv, povidomljaje «LIGA»
Читати кирилицею
Aviakompanija SkyUp povidomyla pro zapusk reguljarnyh rejsiv
  1. Головна
  2. Misto
  3. Aviakompanija SkyUp povidomyla pro zapusk reguljarnyh rejsiv
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Aviakompanija SkyUp, jaka pozycionuje sebe jak peršyj nacionaľnyj lou-kost, vidklala na zymovyj period počatok vykonannja reguljarnyh rejsiv, povidomljaje «LIGA»

Jak povidomyv gendyrektor SkyUp Jevgen Hajnackyj, vidkryttja peršyh lou-kost rejsiv rozpočneťsja u zymovu navigaciju.

Čomu vidklaly reguljarni rejsy

Raniše kompanija zbyralasja vidkryty prodaž kvytkiv na perši reguljarni rejsy v lypni 2018 roku. Zaraz pereviznyk vykonuje čarterni poľoty v interesah turoperatora Join UP! z Kyjeva (Žuljany), Harkova, Odesy, Lvova ta Zaporižžja na kurorty Jegyptu, Albaniї ta Tureččyny.

Za slovamy Hajnaćkogo, realizacija planiv trohy zatrymujeťsja. Počatok reguljarnyh rejsiv zaležyť vid postavky litakiv. Zaraz kompanija očikuje otrymannja treťogo litaka. Spodivajuťsja, ščo do kincja veresnja vin bude vnesenyj do rejestru cyviľnyh povitrjanyh suden Deržaviaslužby. V žovtni anonsujuť pro počatok prodaživ kvytkiv na reguljarni rejsy. Jak utočnyv gendyrektor, možlyvo aviakompanija vidkryje perši reguljarni rejsy v žovtni, a programa poľotiv vykonuvatymuť v zymovu navigaciju — kineć žovtnja-2018 — berezeń-2019 roky). Krim togo, do kincja roku kompanija planuje rozšyryty flot: «My pragnemo do cyfry p’jať. Do kincja veresnja u nas bude try litaky i šče dva očikujemo do kincja roku».

Nagadajemo, ščo perši poľoty SkyUp zbyralasja počaty v kvitni 2018 roku zi vykonannja čarternyh rejsiv, prote start poľotiv buv perenesenyjNacionaľnyj loukoster SkyUp rozpočav poľoty na kineć travnja u zv’jazku z zatrymkoju čerez otrymannja sertyfikatu ekspluatanta. Zapustyvšy čarterni rejsy, aviakompanija anonsuvalaNacionaľnyj loukoster SkyUp litatyme 55 maršrutamy na kineć lypnja vidkryttja prodaživ kvytkiv na reguljarni vnutrišni rejsy: do Odesy z Kyjeva i Harkova. Mižnarodni  — z Kyjeva do Barselony, Larnaky i Batumi. Zaraz flot kompaniї SkyUp skladajeťsja z dvoh litakiv Boeing 737 Next Generation i odnogo litaka Airbus A330.

Share
Написати коментар
loading...