Reklama

KFC vidkryje šče ščonajmenše 3 restorany v Ukraїni

Velyka svitova mereža fastfudiv Kentucky Fried Chicken (KFC) aktyvizuje rozvytok v Ukraїni, rozpovily v kompaniї
Читати кирилицею
KFC vidkryje šče ščonajmenše 3 restorany v Ukraїni
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. KFC vidkryje šče ščonajmenše 3 restorany v Ukraїni
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Velyka svitova mereža fastfudiv Kentucky Fried Chicken (KFC) aktyvizuje rozvytok v Ukraїni, rozpovily v kompaniї

Sered najblyžčyh planiv mereži — vidkryttja do kincja 2018 roku nyzky frančajzyngovyh restoraniv. Pro ce predstavnyky kompaniї povidomyly žurnalistam vydannja Retailers. Zaraz KFC ob’jednuje v Ukraїni 15 zakladiv, jaki pracjujuť v Kyjevi i Dnipri. Eksperty ćogo vydannja vidznačajuť, ščo naviť z urahuvannjam kryzy v Ukraїni KFC mogla rozvyvatysja švydše, perevivšy merežu na sproščenyj ta zmenšenyj format zakladiv.

Ščo varto znaty pro KFC

V Ukraїni mereža KFC rozvyvajeťsja za franšyzoju z 2012 roku. Zaraz vona pracjuje z tŕoma partneramy-frančajzi — «Testi Fud», «Ukraїnśka harčova kompanija» ta «Globaľna restoranna grupa». Partnery z momentu vyhodu mereži v Ukraїni vidkryly sumarno 12 zakladiv v Kyjevi i ta šče 3 — u Dnipri. «U 2014-2015 rokah u zv’jazku z nestabiľnoju ekonomičnoju sytuacijeju my pryjnjaly rišennja pro perenesennja planiv z rozšyrennja mereži na piznišyj termin. Zaraz sytuacija dokorinno pokraščylasja. My nacileni na aktyvnyj rozvytok v Ukraїni», — rozpovila PR-dyrektor KFC u Centraľnij i Shidnij Jevropi Iryna Guščyna. Za її slovamy, kompanija zacikavlena ​​u vidkrytti restoraniv u vsih velykyh mistah i v danyj moment vona provodyť ocinku cyh možlyvostej dlja ukraїnśkogo rynku.

Guščyna ne nazvala konkretnyh planiv z rozvytku, lyše zaznačyvšy, ščo KFC do kincja 2018 roku rozrahovuje vidkryty razom z partneramy šče 3 zaklady. Vidznačymo, ščo v sični 2018 roku gendyrektor «Globaľnoї restorannoї grupy» Oleksij Šarov zajavyv, ščo kompanija hoče vidkryty v cilomu 5 novyh restoraniv v Kyjevi, vklavšy v rozvytok $4 mln.

Raniše my informuvalyMcDonald’s vidkryv drugyj restoran v Ukraїni v formati «dosvid majbutńogo» pro zapusk v Ukraїni restoraniv McDonald’s u formati «dosvid majbutńogo» — iz rozšyrennymy tehnologičnymy možlyvostjamy ta samoobslugovuvannjam.

Share
Написати коментар
loading...