Reklama

Nacionaľnyj loukoster SkyUp litatyme 55 maršrutamy

Komisija Deržaviaslužby zadovoľnyla vsi zajavky aviakompaniї SkyUp na otrymannja prav na poľoty po 55 reguljarnyh ta čarternyh maršrutah. Pro ce povidomljaje Avianews.com
Читати кирилицею
Nacionaľnyj loukoster SkyUp litatyme 55 maršrutamy
  1. Головна
  2. Misto
  3. Nacionaľnyj loukoster SkyUp litatyme 55 maršrutamy
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Komisija Deržaviaslužby zadovoľnyla vsi zajavky aviakompaniї SkyUp na otrymannja prav na poľoty po 55 reguljarnyh ta čarternyh maršrutah. Pro ce povidomljaje Avianews.com

Za rezuľtatamy zasidannja komisiї 30 travnja, novomu ukraїnśkomu aviapereviznyku nadaduť prava na poľoty po vnutrišnih reguljarnyh maršrutah z Kyjeva, Lvova ta Harkova do Odesy na neobmeženyj period.

Jaki maršruty išče teper oficijno dozvolyly ukraїnśkomu loukosteru

Komisija shvalyla zajavky SkyUp na poľoty za mižnarodnymy reguljarnymy maršrutamy z Kyjeva do Barselony, Larnaky, Rimini, Alikante, Paľma-de-Majorky, Batumi, Burgasa, Varny, Tenerife, Tyrany.

Z Harkova shvaleni zajavky na poľoty do Barselony, Larnaky, Rimini i Burgasa. Zi Lvova do Barselony i Larnaky,iz Zaporižžja do Barselony, a takož z Odesy do Barselony, Rimini, Larnaky. Prava buduť vydani bez obmežennja terminu diї.

Vidznačymo, ščo komisija Deržaviaslužby rekomenduvala golovi vidomstva vydaty prava aviakompaniї na včynennja šče j mižnarodnyh čarternyh rejsiv z Kyjeva v Antaliju, Dalaman, Bodrum, Šarm-eľ-Šejh, Hurgadu, Tivat, Tyranu, Batumi, Monastir. A išče:

  • Z Harkova v Antaľju, Dalaman, Bodrum, Šarm-eľ-Šejh, Hurgadu, Tivat
  • Zi Lvova v Antaľju, Dalaman, Bodrum, Šarm-eľ-Šejh, Hurgadu, Tivat
  • Z Odesy v Antaľju, Dalaman, Šarm-eľ-Šejh, Hurgadu, Tivat.
  • Z Černivciv v Antaliju , z Vinnyci v Antaľju, z Hersona v Antaľju, iz Zaporižžja v Antaľju, Šarm-eľ-Šejh i Tivat.

Zgidno z ozvučenymy planamy, perši reguljarni rejsy aviakompanija počne vykonuvaty naprykinci červnja za maršrutamy Kyїv-Odesa i Harkiv-Odesa. SkyUp bude prodavaty kvytky na vnutrišni rejsy po Ukraїni za cinoju vid 499 gryveń v odnu storonu. Jak zajavyly v Mininfrastruktury, v 2018 roci SkyUp pereveze blyźko 650 tys pasažyriv i zbiľšyť flot do p’jaty litakiv. Nadali kompanija planuje zbiľšuvaty svij park na try litaky na rik.

Dodamo, ščo nacionaľnyj loukoster SkyUp rozpočavNacionaľnyj loukoster SkyUp rozpočav poľoty poľoty u  travni 2018 roku.

 

Share
Написати коментар
loading...