Reklama

Švejcarśka aviakompanija vidnovljuje rejsy do Boryspolja

Najbiľša švejcarśka aviakompanija Swiss Air Lines z 26 bereznja vidkryvaje prjamyj rejs do Cjuriha z Mižnarodnogo aeroportu «Boryspiľ». Pro ce povidomljaje pres-služba ukraїnśkogo letovyšča
Читати кирилицею
Švejcarśka aviakompanija vidnovljuje rejsy do Boryspolja
  1. Головна
  2. Misto
  3. Švejcarśka aviakompanija vidnovljuje rejsy do Boryspolja
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Najbiľša švejcarśka aviakompanija Swiss Air Lines z 26 bereznja vidkryvaje prjamyj rejs do Cjuriha z Mižnarodnogo aeroportu «Boryspiľ». Pro ce povidomljaje pres-služba ukraїnśkogo letovyšča

Swiss Air Lines litala za maršrutom Cjurih – Kyїv u 2013-2014 rokah. Z počatku 2014 roku aviakompanija skorotyla častotu rejsiv, a potim – zalyšyla ukraїnśkyj rynok.

Jak často zdijsnjuvatymuťsja rejsy

26 bereznja 2018 roku iz Mižnarodnogo aeroportu «Boryspiľ» vidkryjuť prjame aviaspolučennja z Cjurihom. Partnerstvo z aviakompanijeju Swiss International Air Lines dozvolyť ukraїncjam podorožuvaty do Švejcariї čotyry razy na tyždeń – u ponedilok, seredu, p’jatnycju ta nedilju. Z nagody povernennja najbiľšogo aviapereviznyka Švejcariї do «Boryspolja» obicjajuť velyku pres-konferenciju.

Ščo vidomo pro pereviznyka 

Voseny 2017 roku Lufthansa Group, do jakoї vhodyť SWISS, ogolosyla, ščo dodasť na ukraїnśkyj naprjamok 10 rejsiv na tyždeń u 2018 roci. Lufthansa dodasť šisť rejsiv na maršruti z Frankfurta do Kyjeva, a SWISS povertajeťsja v Ukraїnu i bude vykonuvaty po 4 rejsy na tyždeń v period litńoї navigaciї. Lufthansa Group litaje v Ukraїnu z kvitnja 1991 roku. Golovni aviakompaniї-brendy grupy – Lufthansa, SWISS i Austrian Airlines, jaki litajuť čerez vuzlovi aeroporty u Frankfurti, Mjunheni, Cjurihu ta Vidni. Zagaľnyj flot grupy perevyščuje 600 litakiv i planujeťsja pokupka šče 205 novyh litakiv do 2025 roku.

Swiss International Air Lines, takož vidoma jak SWISS — najbiľša aviakompanija Švejcariї, ščo vykonuje reguljarni rejsy do jevropejśkyh kraїn, do Pivničnoї ta Pivdennoї Ameryky, Afryky ta Aziї. Člen globaľnogo aviacijnogo aľjansu pasažyrśkyh perevezeń Star Alliance. Osnovnym vuzlovym aeroportom aviakompaniї je aeroport Cjuriha, štab-kvartyra roztašovana v aeroportu Bazeľ-Mjulhajuz-Frajber, Švejcarija.

Nagadajemo, ščo ukraїnśkyj loukoster zamovyvUkraїnśka aviakompanija SkyUP zamovyla 5 novyh litakiv Boeing sobi 5 noveńkyh litakiv. Kontrakt iz kompanijeju Boeing pidpysaly na vyrobnyctvo 5 nadsučasnyh litakiv Boeing: dvoh Boeing 737 Max 8 ta tŕoh Boeing 737 Max 10 z možlyvistju dozamovlennja šče p’jaty litakiv. Takym čynom, u 2023-2024 rokah v Ukraїni z`javyťsja do 10 novyh nadsučasnyh litakiv, jaki vykorystovuvatymuťsja ukraїnśkoju aviakompanijeju.

Share
Написати коментар
loading...