Reklama

Yanair planuje vidkryty rejsy u 2 poľśkyh mista

Ukraїnśka aviakompanija Yanair planuje vidkryty novi naprjamky do poľśkyh mist Gdanśka ta Vroclava. Pro ce rozpoviv komercijnyj dyrektor kompaniї Taras Strygunenko, pyše CTS
Читати кирилицею
Yanair planuje vidkryty rejsy u 2 poľśkyh mista
  1. Головна
  2. Misto
  3. Yanair planuje vidkryty rejsy u 2 poľśkyh mista
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ukraїnśka aviakompanija Yanair planuje vidkryty novi naprjamky do poľśkyh mist Gdanśka ta Vroclava. Pro ce rozpoviv komercijnyj dyrektor kompaniї Taras Strygunenko, pyše CTS

Ukraїnśka aviakompanija Yanair planuje vidkryty novi naprjamky do poľśkyh mist Gdanśka ta Vroclava. Taras Strygunenko zaznačyv, ščo Yanair takož rozgljadaje variant zapusku rejsiv do nimećkogo Lejpcyga.

Iz čym pov’jazanyj popyt poľotiv do Poľšči

Konkretni terminy zapusku rejsiv poky ščo ne ogološujuť. V ostanni roky, za slovamy komercijnogo dyrektora kompaniї, popyt na poľoty v Poľšču duže vyris. Ce pov’jazano, jak z ukraїnśkymy pracivnykamy v cij kraїni, tak i z dodatkovymy možlyvostjamy tranzytu v inši kraїny. Na stolyčnomu maršruti vže dobre vlaštuvalysja MAU i LOT, tomu Yanair vyrišyla zoseredytysja na najbiľšyh regionaľnyh aeroportah.

Nagadajemo, ščo Yanair rozpočynaje Yanair rozpočne rejsy miž Harkovom ta Batumirejsy miž Harkovom ta gruzynśkym Batumi. Vylit z Harkova o 16:00, z Batumi – o 13:15. Čas u dorozi sklade 2 godyny 40 hvylyn. Vartisť aviakvytkiv počynajeťsja vid 5800 grn ($220) v obydvi storony z urahuvannjam zboriv. Cina peredbačaje perevezennja bagažu i harčuvannja.

Nagadajemo, ščo poľśka aviakompanija vidkryvaje novi pereľoty v Ukraїnu. Zaporižžja stane vže šostym ukraїnśkym aeroportom, krim aeroportiv Boryspiľ, Žuljany, Lviv, Odesa ta Harkiv, kudy poľśkyj pereviznyk bude vykonuvaty poľoty v Ukraїnu iz Varšavy. Vony vykonuvatymuťsja šisť raziv na tyždeń, krim četverga. Poľoty ščoponedilka, ščop’jatnyci ta ščonedili buduť zdijsnjuvatysja v obidnij čas, ščovivtorka, ščoseredy i ščosuboty – u večirnij. Zgidno z povidomlennjam, kvytky vže dostupni, a vartisť pereľotu v odnu storonu startuvatyme vid 1969 grn. Aviarejs bude obslugovuvatysja litakamy Embraer 170 (70 krisel) i Embraer 175 (82).

Share
Написати коментар
loading...