Reklama

Prjami rejsy z Kyjeva do Indiї startujuť u travni

Z 1 travnja 2018 roku Ukraїna zapustyť prjami rejsy do Indiї za maršrutom Kyїv – Deli. Očikujeťsja, ščo takyj krok spryjatyme rozvytku turyzmu ta biznesu  
Читати кирилицею
Prjami rejsy z Kyjeva do Indiї startujuť u travni
  1. Головна
  2. Novyny
  3. Prjami rejsy z Kyjeva do Indiї startujuť u travni
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Z 1 travnja 2018 roku Ukraїna zapustyť prjami rejsy do Indiї za maršrutom Kyїv – Deli. Očikujeťsja, ščo takyj krok spryjatyme rozvytku turyzmu ta biznesu  

Navesni ćogo roku Ukraїna zapustyť prjami rejsy do Indiї. Aviarejsy zdijsnjuvatymuťsja miž Kyjevom i Deli. Pro ce jdeťsja na storinci Minekonomrozvytku v Twitter.

Jak zdijsnjuvatymuťsja rejsy

Peršyj rejs zaplanovanyj na 1 travnja 2018 roku. Rejsy v Deli buduť vykonuvaty tryči na tyždeń (u travni), a z červnja – 4 razy na tyždeń. Vyľoty z Kyjeva zaplanovani o 20:55, prybuttja v Deli o 06:20. Zvorotnij rejs bude vidpravljatysja ob 10:00, prybuttja do Kyjeva o 15:20 za miscevym časom.

Jak spivpracjuvatymuť Indija ta Ukraїna

Za slovamy vice-prem’jer-ministra Stepana Kubiva, stvorennjam novogo rejsu Ukraїna pišla na zustrič biznesu ta gromadjanam zadlja pokraščennja spivpraci ta zbiľšennja kiľkosti uspišnyh proektiv. Vice-prem’jer nagolosyv, ščo zaprošuje indijśkyj biznes dolučytysja do procesiv pryvatyzaciї v Ukraїni. Čynovnyk nagadav, ščo progresyvne ukraїnśke zakonodavstvo dozvoljaje investoru krašče realizuvaty potencial jak u malij, tak i u velykij pryvatyzaciї. Okrim togo, vin zaklykav Indiju investuvaty u cyfrovu infrastrukturu v Ukraїni. Za jogo slovamy, ce narazi vygidno, bo sfera bude rozvyvatysja jak osnova cyfrovoї ekonomiky Ukraїny.Kubiv nagolosyv, ščo rozvytok spivpraci z Indijeju je odnym iz priorytetiv ukraїnśkogo urjadu.

Nagadajemo, ščo včora startuvaly Startuvaly reguljarni rejsy z Odesy v Bolgarijureguljarni rejsy iz Odesy v stolycju Bolgariї – Sofiju. Rejs Sofija – Odesa – Sofija bude vykonuvatysja na reguljarnij osnovi z častotoju 2 razy na tyždeń: ščop’jatnyci ta ščonedili.

Share
Написати коментар
loading...